25 Nisan 2011

Trend: Tulumları nasıl giymeli?

Sezonun trendlerinden tulumlara çoğumuzun önyargılı olduğunu görüyorum. Bazıları çocuksu göründüğünden, bazıları boyu kısa gösterdiğinden, bazıları da tulum giyildiğinde ihtiyaç gidermenin zorluklarından dem vurur durur :) Aslında her vücut tipi için farklı modelde tulum bulmak mümkün. Tek parça olup gününüzü kurtarması da cabası. İster spor ister klasik bir tarzınız olsun, trend olması sebebiyle mağazalarda tarzınıza uygun modeller bulmanız çok kolay. Şimdi tulumlu birkaç stil örneğine bakalım.


Hem ofis içinde hem de davetlerde kullanılabilecek bir model bu. Bir kemer ve topuklu ayakkabı/sandalet ile gayet şık bir seçenek.


 Sayfiye yerleri, haftasonları, tatil günleri için ideal. Yazı çağrıştıran rahat bir seçenek.


 Kilolu ve kıvrımlı hanımlar da tulum giyebilir. Bu tarz modelleri tercih edin, büyük desenliler yerine daha minik desenlileri seçin.

 

Günlük stil için harika bir model. Kemer kullanın, tulumunuzu oxford ayakkabılarınız, babetleriniz ya da düz sandaletlerinizle tamamlayın.

Fotoğraflar: Asos.com 

3 yorum:

  1. son tulumu çok beğendim. dediğin gibi tutumla ister sevimli ister de şık bir görüntü elde etmek mümkün .güzel bir kumaştan tulum dikmek benim de hedeflerim arasında. buradan takip edebilirsiniz <3
    www.sallama-cay.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. birinci resmdekini tulumuda ayakkabıyla uyumunuda çok begendim bu arada bende bloguma beklerim sevgiler.

    http://fashionbykitty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler, beğenmenize sevindim ben de. selamlar...

    YanıtlaSil