22 Temmuz 2011

Madridli Balerin :Pretty Ballerinas



Pretty Ballerinas, İspanya merkezli el yapımı ayakkabı yapan şahane bir marka. İlk olarak İspanyol dansçılar için ayakkabı yapmaya başlamış ve o zamandan beri dünya çapında benimsenmiş. Şu anda Avrupa'nın en hızlı büyüyen ayakkabı markalarından biri. Öyle ki, markanın zarafeti ve modellerinin güzelliği dünya çapında bir çok ünlü tarafından da fark edilmiş . Bir çok ünlünün koleksiyonlarını takip edip giydiği  bu ayakkabıları Vogue dergisi bile efsanevi ayakkabı tasarımları arasında sayıyor. Meraklısına : İstanbul'da Sapphire Alışveriş Merkezi'nde de bir şube açan Pretty Ballerinas'ın fiyatları 99-300 GBP arasında değişiyor.Bu arada ürün görselleri markanın ilkbahar yaz 2011 koleksiyonundan...




Pretty Ballerinas'ın babetlerini tercih eden ünlüler

 Claudia Schiffer

 Kate Moss

 Kylie Minogue

 Lily Allen

 Lindsay Lohan

Rosie Huntington-Whiteley

Prenses Letizia

Elle MacPerson

3 yorum:

  1. kelebekliyi beğendim ben en çok :)

    YanıtlaSil
  2. aa ben vepa'da bu markayı görüp ayakkabıları çok beğenip hayret markasını hiç duymamışım diye düşünmüştüm. demek baya ünlüymüşler. bir de demek kate moss'un ayağındaki babetler de bunlardanmış:o prenses letizia ise bir diğer favorim kraliyet camiasından:)) pek şık her daim.

    YanıtlaSil
  3. @rebeltakipte ben de beğendim ama hepsini :D

    @lumos design evet özellikle ünlülerin tercih etmesiyle yayılmış markanın ünü.
    aynen biliyor musun benim de kraliyet eşrafından en beğendiğim hanımlardan biridir letizia :) bence de çok şık ve zarif bir hanım.

    YanıtlaSil