9 Temmuz 2011

Paris'ten Olivia Palermo geçti

Paris Couture Haftası'na katılan Olivia Palermo yine giydikleriyle gözlerimi kamaştırdı. Her zaman farklı ve değişik giyinen Olivia Palermo katıldığı her defilede birbirinden güzel kombinasyonlarla dikkat çekti.


Giambattista Valli defilesine sarı renkte Topshop elbiseyle katılan Oliva'nın Charlotte Olympia marka plexiglass clutch çantasına bayıldım. Dore renkte ayakkabılar ise Giuseppe Zanotti marka.

 
 

Armani Privé şovunda maskulen bir görüntü seçen Olivia, Armani marka lacivert ceket ve yüksek bel beyaz pantolon giymiş. Geniş paça pantolon harika görünüyor. Ayakkabılar ise Cesar Paciotto marka.
 
  
 

Stephane Rolland şovunda Zara marka çiçekli elbisesiyle baharı getiren Olivia'nın mor renkte saten ayakkabıları Charlotte Olympia.





Valentino'nun şovuna Valentino elbise tercih etmiş. Transparan giyip de nasıl zarif olunur sorusunun cevabı karşınızda duruyor. Ayağına çok yakışan ayakkabılar ise Charlotte Olympia.


Valentino'nun "White Fairy Tale Love Ball" davetine katılan Olivia yine İtalyan modacıya ait gümüş renkte bir elbise giymiş.

3 yorum:

  1. Bu kızınn sempatikliğine ölürüm ya! :))

    YanıtlaSil
  2. Gercekten de ne kadar alimli, zarif ve bir o kadar da agir basli gorunuyor.

    YanıtlaSil
  3. @Olé kesinlikle öyle. bir insan nasıl bu kadar pozitif özelliği bünyesinde barındırır yahu...

    @modafobik ben de bayılıyorum ben de :)

    YanıtlaSil