29 Ağustos 2011

2011 MTV Video Müzik Ödülleri ve gözüme takılanlar

Yine bir kırmızı halı mevzusu ile karşınızdayım. MTV'nin Video Müzik ödülleri gecesi hem magazinsel anlamda hem de moda konusunda bol sürprizli geçti. Ben de işin moda kısmına bakıp gözüme takılan ünlülere ve tabi ki giydiklerine bir bakayım dedim.

Mini elbise giyenler

 

Önceliği 'mini mini birler' diyerek mini giyenlere vereyim. 
Sol başta Maria Menuonos'un önden fermuarlı zümrüt yeşili mini elbisesini beğendim.

Katie Holmes Azzedine Alaia halter elbise giymiş. Ben kendisinde miniyi hiç ama hiç sevmiyorum ve beğenmiyorum. Hiç olmazsa ayağındakileri giymeseymiş.

Sağ tarafta Katy Perry'i Asya temalı kombiniyle görüyoruz. Mavi üzerine kiraz çiçekleri süslemeleriyle dikkat çeken elbise Atelier Versace'nin 2011 Sonbahar koleksiyonundan.


Siyah giyenler


Sol başta Kelly Rowland'ın derin v dekolteli Falguni & Shane Peacock elbisesini ve kendisinin elbiseyi taşıyışına hayran kaldım. Kesinlikle bomba.

Britney Spears'a Moschino elbiseyi yakıştırmadım. O da bacaklarını bu kadar açmamalı bence. Ayakkabı seçimi ise felaket olmuş :/

Sağda Zoe Saldana Barbara Bui koleksiyonundan bir tunik giymiş. Evet gerçekten de defilede bu parça tunik gibi giyilmiş ve sunulmuştu. Ama kendisinin bacakları o kadar zarif ve düzgün ki hiç problem değil (: Gayet hoş görünüyor. Bu arada yine derin v dekolte dikkat çekiyor.

Maxi giyenler


Sol başta hamile olduğunu açıklayan ve verdiği bu pozla da durumu pekiştiren Beyonce Lanvin'in 2011 Sonbahar koleksiyonundan şahane bir elbise seçmiş. Elbisesiyle birlikte saçını da çok beğendim ben.

Miley Cyrus, Roberto Cavalli Pre-fall koleksiyonun çiçekli ve leopar desenli elbisesiyle çıkmış meydane. Özellikle yaka-boyun etrafındaki o sıkıntılı görüntü fotoğrafa baktıkça bastı beni. Uzun küpeler, kolye ve dar bir yaka...  Ek olarak yaşından (daha 18)  çok daha olgun gözüküyor bu elbiseyle.

Selena Gomez Julien MacDonald elbisesi, saçı ve makyajıyla gotik bir şıklık sergiliyor. Ama keşke o da yaşına ( o da 18) uygun giyinseymiş.

Pırıltılı seçenler


Demi Lovato Mandalay elbisesiyle Loubotin ayakkabıları kombinlemiş. Ben yine Demi'de de miniyi tutmadım ama elbisesi gerçekten şık. Derin v dekoltesine yine dikkat.

 Victoria Justice Theia marka mini elbisesiyle yarattığı "giydim, çıktım" havasını kafasına yapıştırttığı saçlarıyla bozmuş bir kere.

Yeni gelin Kim Kardashian Kaufman Franco tasarımı balık modeli elbisesiyle "ben de buradayım" diyor ama sanırım kilo aldığından kıvrımları düzleşmeye başlamış. Kim'de de derin v dekolteye  dikkatinizi çekiyor ve gecenin trendini "derin v dekolte" olarak açıklıyorum ben.


Çılgınlar


Bunlar da çılgınlar. Sol cenahta Nicki Minaj evden çıkmadan muhtemelen "çocukları korkutup, büyükleri nasıl güldürebilirim" sorularına yanıtlar aramış ve görüyoruz ki yanıtları bulmuş.

Sağ da ise Kreayshawn'ı görüyorsunuz. Çakma Amy Winehouse (r.i.p.)  havası var. Çok kötü.  Micki Mouse'yi hiç bu kadar kötü görmemiştim :/

1 yorum:

  1. sönük geçmiş bence genel olarak, bir katy perry'nin elbisesi yaratıcı ve orijinal o kadar.

    YanıtlaSil