28 Eylül 2011

Kırmızılı kadın: Düşes Kate


Kendisi ortalıkta pek gözükmediğinden uzun zamandır Kate Middleton post'u yapamıyordum. Şükür kavuşturana; geçtiğimiz günlerde bir arkadaşının düğününde arz-ı endam eyledi. Sezonun rengi olan kırmızı renge bürünen Düşes, tamamen dantelden bir elbise giymiş. Elbise ilk bakışta daha önce giydiği Erdem tasarımlarına benziyor ama alakası yok. Çiçek desenli dantel elbise Collette Dinnigan tasarımı... Düşes'e çuval giyse zaten yakışır ama dantel ve kırmızı ikilisininden pek hazzetmedim ben. 

Bulduğum fotoğraflar kısıtlı, sebebi ise fotoğrafların Hello dergisi tarafından yayınlanacak olmasıymış. Detaylı fotoğraflar gelince post'a eklerim. 

 
Ayakkabı ve çanta seçimi ise yine çok güzel. Özellikle Aspinal of London marka clutch çantasını çok beğendim.

 
Aspinal of London  Eaton Clutch with Chain


Ayakkabıları ise Prada marka platformlar...

Prada Patent Platform Pumps

3 yorum:

  1. evte ayakkabı ve çanta çok güzel.seninde dediğin gibi canım.kırmızı ve dantel ağır kaçmış biraz sanki :S

    YanıtlaSil
  2. bazı tasarımlarda dantel elbiseler çok güzel görünüyor,özellikle siyah olanları daha çok beğeniyorum ama Kate'in giydiği iri motifli kırmızı dantel elbise çok fena ya:(((yalnız bu sapkalarda çok hoşuma gidiyor benim,kişiyi çok asil gösteriyor.

    YanıtlaSil
  3. @pembe fiyonk @busesinem dantel kendisi zaten başlı başına ağır bir kumaş bir de parlak renkle birleşince göz yoruyor sanırım :/ benim de favorim dantelde koyu renkler, koyu maviler, lacivert ve kesinlikle siyah renk.
    şapkalar kesinlikle asalet katıyor kişiye, zaten bu kraliyet ahalisinin düğün derneklerde giydikleri tam seyirlik oluyor :)

    YanıtlaSil