3 Kasım 2011

Düşes'in kırmızı mantosu

 
Kate Middleton, UNICEF'in bir yardım kampanyası için Danimarka'yı ziyaret etti. Danimarka ziyaretinde kırmızı renkli military manto seçen Düşes, mantosunun üzerine büyük tokalı kırmızı bir  kemer takmış.

Ben Düşes'e parlak renklerin yakıştığını düşünüyorum. Kırmızının bu tonunu da o'na çok yakıştırdım. LK Bennett marka mantosunun kesimini ve yakasını çok beğendim. Ama gözüm o kemere ister istemez takılıp duruyor. Tokası fazla büyük, derisi fazla parlak. Mantonun kendi kemerinin çok daha güzel olduğunu düşünüyorum. Bu taktığı kemerde ise maalesef bir 'Power Rangers' havası var (:


Düşes'in giydiği süet çizmeler de hiç hoşuma gitmedi. O tarz bir mantonun güzel bir çizmeyle kombinlenmesi daha iyi olurdu. Çizmenin şekli şemaati bir tuhaf, keşke mantoyu giyen mankenin çizmeleri gibi bir model olsaydı... Clutch çantası da beni pek sarmadı. Daha profesyonel gözüken, karizmatik bir çanta kullanmasını beklerdim.

LK Bennett Ami Coat


 Foto: LK Bennett
Böyle mantoya, böyle çizme yakışır (:

Stuart Weitzman Zipkin Çizme


Çizmenin fiyatı tamı tamına 635 dolares. Ama takdir edersiniz ki pahalı fiyat, bir ürünün güzel olduğu anlamına gelmiyor.

Fotolar: Tlfan

2 yorum:

  1. bende mantonun boyunu beğenemedim,fazla uzun geldi doğrusu

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum sana, mantonun boyu fazla uzun.

    YanıtlaSil