17 Kasım 2011

Olivia Palermo'nun gül şeklindeki çantası


Olivia Palermo'yu benim gibi takip edenler varsa, tekrar tekrar giydiği ve kullandığı parçalara mutlaka âşinadırlar. Bu parçalardan biri ise benim dikkatimi iyice çekti. Olivia Palermo'nun üç kere kullandığı gül şeklinde pembe renkli bir clutch çantası var. Bir gece çantası olarak, sade düz renk bir elbiseyi şenlendirecek çok tatlı bir tasarım diye düşünüyorum. Gülden ziyade gül taç yapraklarıyla süslü bir çanta da diyebiliriz. Fiyatı 98 dolar olan Sondra Roberts clutch çantanın bordo renklisi kesinlikle benim favorim oldu.




 Benim gönlüm sezonun da favori renklerinden olan bordodan yana...



Sondra Roberts Clutch çantayı incelemek için tıklayın.

8 yorum:

  1. Ay bütün renkleri güzelmiş :) Sarı elbisesi de güzel, bir de sade ama çok güzel makyaj tarzı var :)

    YanıtlaSil
  2. Her rengi güzelmiş ama pembe daha farklı güzel. Birde turuncu pembe uyumunu benim kadar seven var mı acaba
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. @sevda s. sarı elbise Victoria Beckham'ın... Olivia ne yapsa bayılıyorum ben. sen tabi ki daha iyi anlarsın makyaj olaylarından ama dediğin gibi makyaj tarzı da çok hoş.

    @madamb fashion turuncu çok trendi bir renk bu kış için. sanırım çantanın da her rengi güzel (:

    YanıtlaSil
  4. İlla ki pembe! =) Lakin ben moru da, griyi de, beyazı da pek beğendim. Çanta olağanüstü güzel bi' parça, renk ayrımı yapmak oldukça zor. Şimdi rüyalarıma girecek, onun telaşındayım ben daha çok. =/

    YanıtlaSil
  5. @Sheydosh Bence de çok değişik bir tasarım, kıyafeti patlatan bir aksesuar olur diye düşünüyorum. Alsak ya (:

    YanıtlaSil
  6. Allalım valla! Onu elimde tuttuğumu düşündüğümde dahi heyecan basıyor beni. Bu hayal bi' de gerçek olsa, yüzümde güller açar herhalde. Tabii elimde açan gülden bahsetmiyorum bile. =D =D

    YanıtlaSil
  7. Niye bu unluler hep bir numara buyuk ayakkabi giyiyor ve daha onemlisi onlarla nasil yuruyorlar? Ayaklarindan cikmiyormu o ayakkabilar? Bilen varmi?

    YanıtlaSil
  8. @yy çok güzel soru ve bunu merak eden çok takipçimin olduğunu biliyorum. bu sorunun cevabını bir post'la yanıtlayacağım (:

    YanıtlaSil