7 Aralık 2011

Ayakkabı Atölyesi Açılıyor!



Gün geçmiyor ki yeni bir e-ticaret açılmasın. İşte bunlardan en dikkatimi çekeni: Ayakkabı Atölyesi...  Facebook ve diğer internet sitelerinden mail box’ıma gelen güzel mi güzel modellerini görünce bakmadan geçemediğim, yepyeni bir ayakkabı ve aksesuar satış sitesi. Konsept olarak internetteki tüm sitelerden farklı bir yapıda, Türkiye’de ve yurt dışında en büyük AVM’lerde gördüğünüz ünlü ayakkabı mağazalarına ürün tedarik eden bir çok ayakkabı ve aksesuar  imalatçısının bir araya gelerek kurmuş olduğu Ayakkabı Atölyesi, tüm yılın trendlerini ve moda akımlarını, imalat atölyesinden, direkt evinize getirecek, en kaliteli ayakkabı ve aksesuarları inanılmaz fiyatlarla size sunmak üzere tasarlanıyor.  
 
    
 Seçeceğiniz ürünün mağazadan ve ya depodan değil de direkt imalat atölyesinden müşteriye ulaşacak olması, mevcut fiyatların olabildiğince makul ve buna istinaden kalitenin en üst boyutlarda tutulması, en güzeli de , Türkiye’nin ünlü astrologlarından kişiye özel doğum haritaları hediye edilecek olması, herkesi bu siteye bağımlı hale getirecek gibi görünüyor. 2012 başında, sürprizleriyle açılacak olan Ayakkabı Atölyesi, üstelik daha açılışını yapmadan ana sayfasında birbirinden güzel hediyeler dağıtıyor. Tek yapmanız gereken üye olup, arkadaşlarınızı olabildiğince davet etmek... Ne duruyorsunuz? Heyecanla seni bekliyoruz Ayakkabı Atölyesi... 

7 yorum:

  1. Aaa..süper..Kırmızı ayakkabılara bayıldım. Hemen üye oldum. Bilgilendirdiğin için çok sağol :)

    YanıtlaSil
  2. @HobiCoffee Ne demek (: Umarım kazananlardan biri sen olursun ;)

    YanıtlaSil
  3. Vallahi,ben bu yarışmalardan bir ümidim yok..Satın almak için alternatif olsun bana yeter :)

    YanıtlaSil
  4. :) Bakalım, açılışı yapsınlar yeni yılda ben de merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  5. Kayıt Oldum Gönderdim Bile Davetiyelerimi:)))

    YanıtlaSil
  6. Facebook'ta yayınladıkları modeller harika

    YanıtlaSil
  7. facebook ta beğedim twitterda takipteyim. sitenize de üye oldum. şimdi davet zamanı hemen başlıyorum.muhteşem ayakkabılarınızdan istiyorum.

    YanıtlaSil