8 Aralık 2011

Düşes'in konser kombini

 Fotoğraf: Dailymail

Kate Middleton bu sefer bir konser organizasyonu için dışarı çıkmış. Gary Barlow konseri için Düşes'in kıyafet seçimi mini elbise ve ceketten yana olmuş. Düşes'in elbisesini ilk gördüğümde tanıdım (: Yaz sezonunda Zara'da gördüğüm bir elbiseydi. Elbise kolsuz, lale şeklinde ve dantel detaylı... Düşes'e göre boyunun kısa olduğunu düşünüyorum ama zaten kendisi de siyah opak çorap giyerek durumu idare etmiş. Elbise güzel ama konsere giyilir mi ?  Bu elbise daha çok çay davetlerine giyilebilecek tarzda bir model diye düşünüyorum. 


  Fotoğraflar: Dailymail

Düşes'in üzerindeki ceket Ralph Lauren... Bu ceketi daha önce de görmüştük. Düşes'in balayına çıkarken giydiği yine Zara'ya ait olan mavi pileli elbisesinin üzerine giymişti. Ancak Google bana daha da eski bir şey buldu. Bakınız kendisi 2009 yılında da aynı ceketi (yanılmıyorsam, evet aynı ceket (:) giyerken fotoğraflanmış. Neyse ki biz Kate Middleton'un eskilerini değerlendiren, giymekten de çekinmeyen bir hanım olduğunu biliyoruz da bu durumu yadırgamıyoruz :) Bu ceketin satışı da zaten bir tek ebay'de gözüküyor. Ceket demişken, bu model bir elbiseyle daha kısa bir ceket ya da bolero tarzı bir parça giyse daha hoş duracağını düşünmekteyim.



Fotoğraf: Dailymail

Düşes'in clutch çantası ile sürekli gardını alması hamilelik söylentilerini körükleyeceğe benziyor. Kendisi son haliyle daha hoş ve sağlıklı gözükse de bacaklarının inceliği göz ardı edilecek gibi değil. Lale şeklindeki elbise de bacaklarının daha uzun gözükmesine sebep olmuş. Hülasa, Düşes ortalama bir kombinle karşımıza çıkmış. Bence kendisinin bir stil danışmanı yok. Çünkü bizler gibi alıp, bizler gibi kombin yaptığını düşünüyorum :)

Siz neler düşünüyorsunuz son kombinasyon hakkında, meraktayım ?

10 yorum:

  1. Ben beğendim kombini fazla sert geldi daha şık ama hafif şeyler tercih edebilir genele olarak.

    YanıtlaSil
  2. konsere bu elbise giyilir mi giyilmez mi ben onu bilemem ama düşesi takdir ediyorum. şıklığın sadece high end markalardan geçmediğini insanın parası var diye sürekli bir gösteriş çabasında olmadığını gösterdiği için..

    YanıtlaSil
  3. Aslında bi' stil danışmanı olmaması bence çok şirin bi' durum. Zira bizler gibi giyinen ve ne oldum delisi olmayan bir prensesten bahsediyoruz. Yüz hatlarından bu mesajı rahatlıkla algılayabildiğim biri kendisi, elbise tercihinin yanlış olması da bu anlamda bana çok sıcak geldi. :) Çok da hoş bi' bayan zaten, ona ne giyse yakışıyor bana kalırsa.^^

    YanıtlaSil
  4. @milky katılıyorum sana bence de daha iyi olabilirdi. ama her haliyle güzel bir hanım (:

    @pink fashion @sheydosh ben de size katılıyorum, her zaman sadeliği, mütevazılığı ile örnek gösterilecek bir insan. her zaman söylüyorum, çuval giyse yakışır o'na (: eşyalarını yıllarca kullanması ve yeni parçalarla eskilerini kombinlemesini de hepimize örnek olacak bir durum.

    yorumlarınız için teşekkür ettim hepinize! sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. bence çoraplarının tonu ve parlaklığı biraz alakasız kaçmış. onun dışında elbisesini de ceketini de beğendim. bence iyi ki de stil danısmanı yok. mesela keira knightley, siena miller vs. bunnar hep bi yerde boho chic vs. akımlarla birbirine benzemeye baslıo ne kdr guzel giyinseler de hep aynı stilistlere (bkz.rachel zoe) danıstıklarından. bir de moda haftalarında tomy ton'un sartorialist'in falan fotoğrafladığı moda kurbanı tipler varki şükür prenses trendleri falan da fazla takmıyo.

    YanıtlaSil
  6. @lumos design kesinlikle çoraplar fazla parlak, onun yerine daha kalın ve mat renkli çorap giyse çok daha hoş olurmuş. haklısın bir Rachel Zoe'dir gidiyor, sonuç olarak aynı tornadan çıkmış kombinler var ortalıkta. Düşes ne giydiğine dikkat eden biri, moda kurbanı olması zor ihtimal... Aynı tarz giyindiği için çok da risk almıyor. ben yine de o moda haftası fotoğraflarının hastasıyım, kurban da olsalar izliyorum zevkle (:

    YanıtlaSil
  7. desenli elbisesinin üzerine giydiği ceketi beğendim ben en çok :)

    YanıtlaSil
  8. @rebeltakipte bence de ceket güzel, zaten Düşes'in de favorisi baksana ;)

    YanıtlaSil
  9. zara da hala varmıdır acaba?

    YanıtlaSil
  10. kıyafet seçimleri tartışılablir elbette. ancak kate'in stilinde trademark olarak öne çıkan şey şühpesiz uzun parlak saçları..
    düşes kesinlikle doğru yolda :)

    YanıtlaSil