30 Aralık 2011

Kalem etekler


Kalem etek aslında çoğu gardırobun demirbaşlarından olan bir parça. Ama 2011 kış ve 2012 bahar sezonunda oldukça trend olması sebebiyle sıklıkla görüyoruz, göreceğiz... Klasik ve elegan havasından dolayı şık bir seçim olarak sıklıkla tercih edilen kalem etekler yüksek bel ve midi boyda kullanılıyor. Önümüzdeki ilkbahar-yaz sezonunda desenli olanları revaçta olacak, deri olanları ise uzun zamandır popüler. 

Kalem etek alırken "vücut tipime uygun mu?" diye düşünmek gerekiyor. Fazla kiloları olmayan ve düzgün hatları olan hanımlara çok yakışan bu model bacaklara ve kalça bölgesine dikkat çekiyor. Bu sebepten baseni kalın hanımlara önermiyorum. Kışın balıkçı yaka kazaklar, uzun kollu gömlekler, hatta uzun kazaklarla kombinlenebilecek bu etekler, bahar sezonunda kolsuz bluz, gömlek ve ipek bluzlarla giyilebilir. 

Leighton Meester ve Elizabeth Olsen

 Angelina Jolie

 Carine Roitfeld

Hayden Panettiere

 Jennifer Aniston

 Önden güzel, yandan facia: Kim Kardashian

Pixie Geldof ve Zoe Saldana

 Jil Sander İlkbahar 2012

7 yorum:

  1. Angelina ve Jennifer üstlerinde harika taşımışlar eteği,çok yakışmış.. Ama Kim Kardashian senin de söylediğin gibi "facia" :)

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum kalem eteklere...Vazgeçilmezim...

    YanıtlaSil
  3. Kim Kardayaşıyan, n'aptın sen öyle?!

    YanıtlaSil
  4. cok güzeller bende seviyorum ama bunu giyebilmek icin baya bir formda olmak gerekiyor :D

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  5. hepsi harıkada ben ilk fotograftaki etegın rengıne bayıldım.nefissss.en kısa zamanda gardrobumda bu renk bır etek yerını almalı dıye dusunuyorum.fıkır ıcın tesekkurler...

    YanıtlaSil
  6. Kalem eteklere bayılıyorum bende tercihimi kalem etekten yana kullanıyoru..

    YanıtlaSil
  7. kardişyana çok güldüm:)))))))))))

    YanıtlaSil