6 Ocak 2012

2012'nin rengi: Mandalina Turuncusu


Renklerin efendisi Pantone, 2012 yılının rengini mandalina turuncusu olarak ilan etti. Kırmızının adrenali ile mandalina sarısının enerjisini barındırdığı için bu renge "Tangerine Tango" ismi verilmiş. Bana göre hem yazın sıcaklığını ve enerjisini barındırıyor ama aynı zamanda sonbaharı da hatırlatan bir yanı var. Bu yüzden bütün bir yıl dört mevsim her yerde göreceğimiz bir renk olacak. Üstelik bu renk sadece giyim alanında değil,ev dekorasyonunda ve makyaj malzemelerinde de oldukça sık kullanılacak. 

Roland Mouret, Oscar de la Renta

Doo.Ri,  Sophie Theallet

 Selena Gomez ve Nikki Reed

 Elizabeth Banks ve Hayden Panettiere

Ashley Olsen ve Beyonce



Lip Gloss : Estee Lauder



4 yorum:

  1. Renk süper ama Ashley Olsen'a o elbise gitmemiş mi acaba? Ben mi öyle hissettim :)

    YanıtlaSil
  2. @HobiCoffe ben ayakkabı tercihinden pek hoşlanmamıştım ama elbiseyi çok beğenmiştim. açıkçası ben bu olsen'leri pek sevdiğimden hırpani halleri bile hoş geliyor (:

    YanıtlaSil
  3. blogunuzu bugunku yazim icin resim arastiriken buldum ve cok sevdim...tam da benim istedigim moda haberleri kivaminda...eger bloguma ugrarsaniz bugunku yazimi gorebilirsiniz...birde sayfamin saginda blogunuza link verdim sakincasi yoksa eger istemezseniz kaldirabilirim... paylasimlariniz cok faydali tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  4. @ ♥ Ç!lekl! ♥ çok mutlu oldum! çok teşekkür ederim!!! ilk fırsatta blog'unuzu ziyaret edeceğim, hemen izlemeye aldım ;) tekrar çok teşekkürler, sevgiler!

    YanıtlaSil