10 Ocak 2012

Düşes Kate Temperley London giydi


Kate Middleton geçtiğimiz akşam War Horse filminin Londra'daki galasına katıldı. Yere kadar uzanan siyah dantel elbisesinin Temperley London olduğu konuşuluyor. Ancak elbisenin hiç bir yerde bulunamaması büyük ihtimalle özel tasarım (couture) olduğunu gösteriyor. Bazı yerlerde elbisenin 2008 yada 2009 koleksiyonundan olabileceği yorumları da yapılmış. Şu anda Temperley'in Düşes'in elbisesine (özellikle danteline) benzeyen bir elbisesi satışta bulunuyor. Bakınız aşağıda:


Yukarıdaki elbisenin yaka kısmı Düşes'in elbisesinin sırt kısmına oldukça benziyor değil mi?  Ben bu dantel elbisenin Düşes'e çok yakıştığını düşünüyorum. Bir haber sitesinde kendisi için "su perisi" benzetmesi yapılmıştı, aynen katılıyorum (:


Belindeki kemer, elbisenin içindeki ten rengi astar dikkat çekiyor. Tam olarak göremesem de elindeki çantanın daha önce kullandığı Pretty Ballerinas clutch çanta olduğunu düşünüyorum.

 Fotoğraflar: Dailymail

3 yorum:

  1. Bu sene dantel elbiseler ve ceketler moda.. Biz de mi alsak bir tane? :)

    YanıtlaSil
  2. Çok klasik kesim bir elbise ,çok yakışmış..Dantel cidden çok patladı bu sene ..
    sevgiler
    chfashiontrend@blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Düşes bence çok zayıf bir kadın. Kemikleri fırlayacakmış gibi. Zayıflık moda iyi güzel de zayifetli zayıf da olmamak lazım. O yüzden superisi falan değil bence. Hamile halini gerçekten çok merak ediyorum.
    Elbise ile ilgili olarak da; elbisenin içindeki astar ten rengi ama sanırım kollarında astar yok, kolları düşesin kendi teninin rengiyken astarın rengi farklı bir tonda. Bu farklılık biraz benim gözümü tırmaladı, ama bütün olarak şahane bir elbise.

    YanıtlaSil