12 Mayıs 2012

Kate Middleton şahane!

 

Bir önceki post'umda Kate Middleton'un bir türlü toplatmadığı saçlarından dem vurmuştum. İyi ki vurmuşum (: BOA Olympic Concert gecesine katılan Düşes, şahane elbisesi, örgülerle süslenen topuzu, güzel makyajı ve favori ayakkabıları olan Jimmy Choo Vamp'ları ile bir bakanı bir daha baktırmış. Düşes baştan ayağa şık, zarif ve güzel görünüyor.Jenny Packham tasarımı elbise SS 2012 koleksiyonundan "Aspen". Turkuaz renkli elbisenin en vurucu özelliği dantelli sırt dekoltesi...

 
 Detaylar şahane: Omuzlar, kemer ve düğmeler...
 Jenny Packham Aspen

Bu sezon gelinliklerde de dantel ve sırt dekoltelerinin revaçta olmasından ve elbisenin şahaneliğinden dolayı "bunun beyazı gelinlik diye giyilir" diye düşünüyordum. İşte gayet güzel bir örnek var aşağıda...


Düşes'in güzelliği, zarafeti ile şıklık bir araya gelince gerçekten ortaya gözlere şenlik görüntüler çıkıyor. Belki de stil danışmanı olmadığını düşündüğümüz Kate Middleton artık bir stil danışmanı ile çalışıyordur kimbilir?

Fotoğraflar: Dailymail ve Miss Bush Bridal

3 yorum:

  1. bu elbisenin kirmizisi Vakko'da var, cok guzel cidden

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Düşesi tvde görünce hemen geçen günkü postun aklıma geldi:)) saçlara mı kıyafete mi bakayım bilemedim, muhteşem olmuş. prensesten öte peri kızı gibi:)

    YanıtlaSil
  3. @Ayshe Rose Elbisenin her rengi güzeldir, tahmin edebiliyorum (:

    @Lumos Design Değil mi değil mi, saçlar toplanınca Düşes değil, prenses oldu kendisi :D Gerçekten su gibiydi. Hep böyle görelim onu (:

    YanıtlaSil