16 Mayıs 2012

Trend: Dantel Şortlar


Dantel 2012 yılının hit trendlerinden olmaya devam ediyor. Bir çok giyim parçasında gördüğümüz dantel, bu yaz şortları da süsleyecek. Feminen ve romantik bir havası olan dantel şortları doğru parçalar ile giymek aslında hiç de zor değil. Öncelikle üstümüze giydiğimiz parçanın gayet sade olmasına dikkat etmeliyiz. Eğer şort dar ise; üstümüze bol, salaş bir bluz giyip durumu dengeleyebiliriz. Düz renk bir babet ya da dolgu topuklarla kıyafetimizi tamamlayabiliriz. Tüm bunlara ek olarak bu sezon beyaz, siyah ve bej renklerinde dantel şortların popüler olduğunun altını çizmeliyim...

5 yorum:

  1. Gerçekten bu dantel modası hiç bitmesin :)
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Dantele bayılıyorum! Birazcık daha kilo verirsem dolabımı iyice doldurmaya başlayacağım bunlarla:):):)


    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. ceren kıral :)19 Haziran 2012 20:28

    bence şortların üzerine bol salaş bir t-shirt yerine bol salaş bir gömlek daha mantıklı olmuş. hoş kombinler için bu yaz bunu deniyeceğim. peki siz bol salaş önü kısa arkası uzun neon bir renkte bir t-shirt ile birlikte kot şort kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  4. @PhotoandFashion dantel güzeldir, zariftir, feminen ve romantiktir. seviyoruz cidden (:

    @ceren kıral bence şahane olur. asimetrik bluzları şortla çok yakıştırıyorum. özellikle arkasının şorttan uzun olması güzel detay. neon olursa da bomba olur diyeyim (:

    YanıtlaSil