5 Haziran 2012

Düşes'in modifiye McQueen'leri


Bugünkü Kate Middleton post'um yine "eskileri değerlendirelim" konulu ama bu sefer işin içinde modifiye edilmiş bir elbise ve clutch çanta var. Hatta işin içinde Kim Kardashian bile var... 

 

Düşes Kate Middleton, Kraliçe'nin Elmas Jübilesi kutlamalarına göz alıcı kırmızı Alexander McQueen elbiseyle katıldı. Şapkası, elbisesi ve clutch çantası kıpkırmızı olan Düşes'in ayakkabıları ise "beni artık giyme" diye bağıran LK Bennet Nude (: Elbisenin modifiye edildiğini ise Kim Kardashian ve Tulisa'nın giydiği orijinal halinden fark ediyoruz. Elbise McQueen pre-fall 2011 koleksiyonundan... Forumlarda Sarah Burton'un Düşes için elbiseye kol ilave ettiği ve yakayı değiştirdiği yazıyor, ne kadarı doğru bilemiyorum. 

 
Kim Kardashian ve Tulisa 
Alexander McQueen Pre-fall 2011 Elbise

Bir diğer modifiye edilen parça Alexander McQueen clutch. Artık McQueen ile özdeşleşen kurukafa tokalı clutch çanta da değişikliğe uğramış. İlk fotoğrafa dikkatle bakarsanız kurukafa yerine üç parlak taş konulduğunu görebilirsiniz.

 Alexander McQueen Clutch

Ben kırmızının bu tonunun herkese yakışmayacağını düşünürüm, ama Kate Middleton gayet iyi taşımış, kırmızı ona yakışmış. Elbise modifiye edilsin edilmesin Kate Middleton'da çok daha iyi durmuş diye düşünüyorum. Böyle düşünmeme sebep McQueen farkı olabilir ya da benim McQueen'i sevmemle bağlantılı olabilir. Ama tabi ki tüm bunlar Düşes'in son zamanlardaki seçimleri konusunda fikrimi değiştirmiyor. 

Peki siz modifiye McQueen elbiseyi ve Düşes'i nasıl buldunuz?


2 yorum:

  1. ben beğendim valla. klasik bi, tarzı var ama oldukça şık ve stil sahibi..

    bana da beklerim,

    http://butikcakebybegum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. çuval giyse yakışır düşese
    ama ne giyse yakışmaz bu kardişyana:)

    YanıtlaSil