2 Ağustos 2012

Kate Middleton'un Olimpiyat halleri


 Londra 2012 Olimpiyatları tam gaz devam ederken, Düşes'de olimpiyatlarda yada çeşitli etkinliklerde ara ara boy gösteriyor. Ben son giydiklerini gayet güzel buldum. Zaten kendisi yine daha evvel giydiği parçaları (Nude LK Bennett'ler değil!)  kullanmış, kararında ve güzel seçimler yapmış.


İlk olarak iki gün önce Royal Academy'deki resepsiyona katılan Düşes, geçtiğimiz yıl ABD gezisinde giydiği Roksanda Ilincic marka Peridot elbisesini giymiş. Açıkçası o zamanlar çok fazla dikkatimi çekmeyen bu elbise, güzel bir saç modeli ve hoş ayakkabılar şahane görünüyor.


Ayakkabıları Düşes'in favori markası LK Bennett. Modelin ismi Harper. Gizli platform olan bu ayakkabıyı çok beğendim. Renk seçimi de çok güzel. Ayakkabıyı detaylıca incelemek isteyenler şu linkten bakabilirler.


Düşes'in elindeki boncuk işlemeli clutch çanta çok gizemli. İnternet'te çok aradım, taradım ama maalesef herhangi bir bilgi yok çanta hakkında... Tek bildiğim daha önce de bu çantayı kullandığı ve o zamanlar benim yine bilgi bulamadığım (: Çanta, şıklığını tamamlayan güzel bir detay olmuş.


Kate Middleton'un saçı ve makyajına benden 10 puan geliyor (: Hep diyorum ara sıra böyle toplamalı saçlarını; harika bir yüzü var. Güzel saç modeli ve yerinde makyajıyla Düşes değil prenses olmuş derim (: Kulağındaki halka küpeler Olimpiyat'lardaki favorisi; markası Kiki McDonough...


Dün de Kraliçe'nin torunu olan Zara Phillips'i olimpiyatlarda desteklemek için ortaya çıktı kendisi... Yine çok sevdiği ve bir kaç kere giydiği Smythe marka lacivert tek düğme ceketini giymiş. 

Smythe ceket

Lacivert jean pantolon, breton bluz ve Russell and Bromley marka olduğu söylenen lacivert dolgu topuk ayakkabılarıyla kıyafetini tamamlayan Düşes hem spor hem de şık görünüyor. Boynundaki ise 2012 Londra Olimpiyatları için özel olarak üretilen eşarp... Daha detaylı fotoğraflar için Dailymail'i de ziyaret edebilirsiniz bence (:

Ben Düşes'in seçimlerini bu sefer beğendim (: Peki sizler nasıl buldunuz?

3 yorum:

  1. Bayılıyorum bu kadına tamda evlilik hazırlığı yaparken düğünüm için saç şekline bayıldım ;)

    YanıtlaSil
  2. Spor şıklık ne kadar yakışmış ona. Çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  3. @the bircan ben de beğendim, özellikle saç modeli şahane. Kesinlikle gelin saçı olarak deneyebilirsin, iyi fikir ;)
    @Nerwen Ben de aynı fikirdeyim (:

    YanıtlaSil