12 Eylül 2012

Düşes Güney Doğu Asya Turunda


Kate Middleton ve eşi Prens William 9 günlük Güney Doğu Asya turuna çıktılar. Yani Kate Middleton'u bu dokuz günlük süreçte blogda bol bol göreceğiniz kesinleşti (: İlk gün biz sevenlerini üzmeyen Kate Middleton, iki güzel elbise giyerek gezisine başladı.


Öncelikle gezisine Singapur'da başlayan Düşes,  kendisinin favori tasarımcılarından olan Jenny Packham imzalı kimonoya benzeyen bir elbise giydi. İzleyenler bilir; Kate Middleton zaman zaman gittiği ülkelere yada katıldığı etkinliklere uygun giyinir. (bkz: Kanada Gezisi ve Silahlı Kuvvetler Günü) Durum yine değişmedi, Düşes yine jest yaparak kimonoya benzeyen pembe orkide desenli elbise giydi... 


Ve yukarıda gördüğünüz üzere kendisi yine LK Bennett marka ayakkabılarıyla görünüyor. Ancak bu defa yeni! Çok sevdiği nude renk ayakkabısının beyaz rengini giymiş (: Yeni beyaz Sledge'yi şuradan inceleyebilirsiniz. Clutch çantanın Jimmy Choo olma ihtimali var ama kesin bir şey bulamadım. Saçlarını elbisesiyle çok yakıştırdığım Düşes'in bu kıyafeti hem şık hem sade... Tam Kate Middleton tarzı.

İkinci elbise çok bomba. Yine jest üstüne jest yapan Düşes, bu sefer de Singapurlu moda tasarımcısı Prabal Grung'a ait bu güzel ayna desen çiçekli elbiseyi giymiş. Elbise gerçekten güzel ama ben onun tarzı için biraz fazla değişik buldum. Bence daha iddialı, vurucu ayakkabılar ve toplu saçlarla bu elbisenin daha fazla altı çizilebilirdi... Klasik Anya Hindmarch Maud çanta yerine daha modern çizgilerde bir clutch olabilirdi... Elbisenin yaka kısmındaki kapalılıktan dolayı saçlarını toplasaymış daha rahat görebilirmişiz o desenleri (:


Geziden detaylı kareler için güzide fotoğraf kaynağım Dailymail'e mutlaka bir bakın. Tık tık.

1 yorum:

  1. İlk giydiği elbiseyi çok beğendim.İkincisinde de dediğin gibi keşke saçlarını toplasaymış.Çok karışık bir görüntü çıkmış sanki ortaya

    YanıtlaSil