10 Ekim 2012

Yakı[şık]lı: Johannes Huebl


Onu her ne kadar Olivia Palermo'nun uzatmalı sevgilisi olarak tanımış olsak da Johannes Huebl aslında başarılı bir model... Ancak giyim zevki ve stilinin Olivia Palermo'dan etkilenmediğini söylemek belki yanlış olur. Ne de olsa Olivia Palermo'nun erkek arkadaşı olmak kolay değil (: Johannes Huebl'in giyim stili elegan ve zarif parçalardan oluşuyor. Çoğunlukla takım elbise ve ceketle görüntülenen ünlü model iyi kesimli lacivert ve siyah renkte ceketlerden vazgeçemiyor. Johannes Huebl'in stilinde göze çarpan en önemli parça ise mavi renkte oxford gömlek... Mavi renkli oxford gömleği yaz kış demeden değişik parçalarla kombine ediyor. Ayakkabı seçiminde ise tercihinin sıklıkla süet olduğunu ve ağırlıklı olarak kahve tonlarında seçimler yaptığını görüyoruz.

Her zaman şık seçimlerle görünen Johannes Huebl'in asıl sırrı vücut yapısına göre giyinmeyi bilmesi kesinlikle... Onun her daim eforsuz görünen şıklığını en çok buna bağlıyorum. Siz ne dersiniz?





5 yorum:

  1. Birbirine yakışan ne güzel çiftler var yahuu :) Kız güzel, oğlan ondan daha güzel ;)

    YanıtlaSil
  2. her gün bişeyler paylaşmanız hoşuma gidiyor mutlaka her gün açıp takip ediyorum sizi. bu yazı da gayet hoş olmuş bu arada olivia nın kırmızı - bordo oje takıntısı nedir ??

    YanıtlaSil
  3. Mükemmel çift dedikleri bu olsa gerek:) Böyle bir uyum gerçekten az bulunur.Olivia yı zaten çok beğeniyorum.Güzellik bir yana tarzı da çok hoş.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. hem yakışıklı hem de çok şık:)) Olivia Palermo'yu çok severim zaten, hayal çift onlar kesinlikle!

    YanıtlaSil
  5. Çok yakışıklı. Masmavi gözlerine bitiyorum :). Giyimi de harika.

    YanıtlaSil