3 Kasım 2012

Trend: Deri eldivenler


Bu sezon deri ve deri olan her şey trend... Aksesuar kategorisinde de önemli yeri olan derinin en fazla hakimiyet kurduğu parçalar eldivenler kesinlikle... Deri eldivenler kısa, uzun ya da orta uzunlukta kullanılıyor. Bu sezon öne çıkan model ise sürücü (riding) eldivenler kesinlikle. Sürücü eldivenleri kısa, bazen parmaksız ve çoğunlukla cut-out şeklinde karşımıza çıkıyorlar. Sürücü eldivenleri hem kadın hem de erkekler için bu sezon güzel bir aksesuar olabilir diye düşünüyorum. Bunların dışında, hanımlar zımbalı/çivili ve fiyonklu olanları da sakın es geçmesin. Parlak renkliler (özellikle kırmızı ve mor) ve kürk detaylıları... Hatta deri değil belki ama leopar desenli bir çift eldiveni de bir köşeye koyun (:


3 yorum:

  1. burberry zımbalı eldiveni almamak için uzun zamandır kendimi tutuyorum. daha zamansız bir eldiven almak akıllıca olur galiba.

    YanıtlaSil
  2. çivili, zımbalı her şey her daim favorimdir, her türlü tek geçerim, ama son fotograftaki fiyonklu eldiven de bir harika^^

    YanıtlaSil
  3. Deri eldivenler gercekten heryerde ama ben leoparlı olana bayıldım diyebilirim ! her zaman gardrop kedisi sayesinde trendleri takip edebiliyorum teşekkürler gardrop kedisi ! :)

    YanıtlaSil