5 Aralık 2012

Isabel Marant Western Botlar

 

Bir kaç sezondur kovboy şıklığı (cowgirl chic) üzerinde duran modacılar, yeni sezonda bu eğilimin altını iyice çiziyorlar. Kovboy gömlekleri, şapkaları, püsküller derken kovboy botları da bu sezon oldukça popüler parçalardan şüphesiz...Kovboy gömleklerine şahane bir yorum getiren Isabel Marant, şimdi de zımbalı ve işlemeli süet kovboy botları ile yeni bir trend oluşturmuş durumda... Özellikle ünlülerde ve sokak modası fotoğraflarında sık sık gördüğüm bu şahane botlar, kesinlikle sezonun hit parçalarından biri. Hal böyleyken Zara'da boş durmamış hemen Marant esintisi taşıyan kovboy botlarını reyonlarına taşımış... Zara'ya göz atmanızı salık verip, Isabel Marant botlarla sizi baş başa bırakayım.

Miranda Kerr
Kate Moss
Alessandra Ambrosio
Style Heroine

3 yorum:

  1. kate Moss'la Mirande Kerr'in bu botları kombinleyşini çok beğendim. Bu botlar bi ara moda oluyor sonra demode kalıyor, biraz değişiyor tekrar moda oluyor, sanırım bi kere güzel bir parça alıp saklamak sonra da küçük değişikliklerle kullanmak iyi olur:)))

    YanıtlaSil
  2. Her stil yazısı yazdığında sanki ödev hazırlarmışcasına özenli ve dolu sunuyorsun. Moda blogları arasında en sevdiğimsin. Takipteyiz!

    YanıtlaSil
  3. @Melislicious Kovboy botlarının zamansız bir parça olduğunu düşünüyorum. Kişinin tarzına uygunsa bence her sezon giyilesi bir parça. Bu açıdan bakarsak klasik ve düz bir modeline yatırım yapmak da akıllıca olabilir ;)

    @Aslı Tılsım Çok teşekkür ediyorum sana, en sıkı takipçilerimden ve destekçilerimden birisin. Güzel yorumun için de çok teşekkür ederim ! Sevgiler...

    YanıtlaSil