2 Şubat 2013

Trend: Cut-out botlar

Balenciaga Cut-out Buckled Bootie

Balenciaga'nın yukarıda görmüş olduğunuz efsaneleşmiş botu 2011 ilkbahar/yaz koleksiyonundan güzide bir parça... Mary-Kate Olsen ve Rihanna gibi stil ikonlarının giymesiyle popülerleşen bu cut-out botlar, yeni sezonda da Balenciaga tarafından tekrar piyasaya sürüldü... Bu defa tokalar gümüşten altın rengine kaymaya başladı. 1200 dolar civarındaki bu ikonik tasarım, bir çok markaya da ilham verdi tabi ki... 

 
 Jeffrey Campbell - Coltrane

Jeffrey Campbell boş durmadı ve yukarıdaki modeli vitrinlerine taşıdı. 200 dolara yaklaşan fiyatıyla daha cazip gelse de kaba görüntüsü sebebiyle beni çok çekmedi. Bir Balenciaga değil... (:

Topshop Arabel

Topshop'un da eli armut toplamamış... Yaklaşık 80 dolar değerindeki bu cut-out bot bence hiç de fena değil  (: Daha bir çok markanın benzerlerini üreteceği bu cut-out botların akıbeti Isabel Marant'ın Bekket'leri gibi olabilir (:

 Mary-Kate Olsen'in bu botların trend olmasında ciddi payı var.
 Fashion Toast
 Nicole Richie
 Rihanna'nın 2011 yılındaki kapak çekiminden...
Miley Cyrus

3 yorum:

  1. kombinlenmiş halleriyle görmek biraz daha iyi geldi ama herkesin giyemeyeceği bir model biraz kaba geldi bana. Topshop'ın modeli daha zarif olduğu için daha tercih edilebilir geldi bana

    YanıtlaSil
  2. @Melislicious kesinlikle herkesin tarzına gidecek bir model değil. Ama Balenciaga'nın ki çok karizmatik geliyor bana. Asi ve iddialı bir parça. Balenciaga ve Topshop'u giyerim (:

    YanıtlaSil
  3. http://stylescrapbook.com/ 'un favori ayakkabısı bu diyebilirim :D

    YanıtlaSil