11 Nisan 2013

Olivia Palermo: Katie Ermilio elbise


"Hatasız kul olmaz" denmiş... Neredeyse her giydiğinden feyz alınan, her daim moda dergilerinden fırlamış gibi arz-ı endam eden, kıyafet konusunda çoğumuza ilham veren Olivia Palermo da bazen hatalı seçimler yapabilirmiş... Tabi bunlar tamamen benim şahsi fikirlerim; Olivia'nın seçimlerini beğenenler de mutlaka olacaktır. Ama ben giydiği elbiseyi kendisine yakıştıramadım.

Katie Ermilio Spring 2013

Olivia'nın tercih ettiği elbise Katie Ermilio'ya ait. Tasarımcının 2013 ilkbahar koleksiyonuna ait bu mullet elbise iddialı rengiyle de dikkat çekiyor. Elbise Olivia Palermo'ya büyük gelmiş ve üzerine oturmamış. Beline oturmayan elbiseyi Zara'nın zincirli kemeriyle kamufle etmeye çalışmışsa da elbisenin üzerine oturmadığı çok bariz. Olivia takılarıyla da göz yoran bir kombinasyona imza atmış. Boynundaki kolye, belinde ki kemer, bileğindeki cuff , metalik clutch çanta ve kıyafetini tamamladığı püsküllü ayakkabıları boğucu bir hava yaratmış.


Her şey bir yana ayakkabı gerçekten çok güzel. Ancak bu elbisenin ayakkabısı olmadığı kesin. Jimmy Choo'nun yılan derisi püsküllü ayakkabıların modeli "Dream". Renkli püsküllerle bozuk para Charm'ları dikkat çekici... Şahane (:

 Jimmy Choo Dream

Olivia Palermo, keşke elbiseyi bir kaç müdahele ile üzerine oturacak şekilde düzelttirseymiş. Aksesuar seçimi olarak da siyah ayakkabı ve çanta kombinasyonuyla daha sade olsaymış... 
Siz nasıl buldunuz elbiseyi ve aksesuarları?

Fotoğraflar: Dailymail

5 yorum:

  1. tam senin anlattigin gibi. cok yorucu...

    YanıtlaSil
  2. saçına siyah sapka şeklinde bir taç takıp siyah çanta ve ayakkabı kombiniyle kullanmalıydı.

    YanıtlaSil
  3. @loungetime Olivia gözümüzü yordu cidden...
    @ekasap53 ben de sarı ve siyahın birlikte giyilmesini seviyorum. Özellikle elbise gibi tek parça sarı bir kıyafetle siyahın giyilmesi hoş duruyor. Arı stili (:

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle katılıyorum ve dediğin gibi hakikaten üzerine oturmamış. Kollar tamam ama bel çok fena çok.

    Ayakkabının kaç dolares olduğunu düşünmek bile istemiyorum ama bence çok güzel.

    YanıtlaSil
  5. @eliza bennet evet beli çok bariz.
    Ayakkabıları şimdi Google'a sordum. 995 yurö. Bugünkü kurla 2232 TL !

    YanıtlaSil