16 Nisan 2013

Straples elbiseyi soğuk havada da giyin

Miroslava Duma

Straples elbiselere ille gece davetlerinde ya da yazın giyilecek bir parça gibi bakmayın. Çoğu ünlü stil, serin havalarda straples elbiselerin içine tişört ya da gömlek giyiyor. Böylelikle straples elbise casual bir havaya bürünerek gündüz de rahatlıkla giyilebilecek bir kıyafet haline geliyor. Bence çok akıllıca... Özellikle yukarıda Miroslava Duma'nın yaptığı gibi kolsuz gömleklerden yardım alabilir, beyaz gömlekle siyah straples elbiseleri giyerek monokrom trendine de uyum sağlayabilirsiniz.

 

Miroslava Duma'da gördükten sonra deri straples elbiselerin gömleklerle çok hoş durduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra straples bluzların da aynı şekilde kombinlenmesi güzel sonuçlar verebiliyor. Hatta straples bluzların tişörtlerle giyilmesi tarz sahibi bir görüntü veriyor. Yukarıdaki fotoğrafta Christine Centenera, straples bluzunu kısa kollu tişörtüyle giymiş. Sizce de çok şık ve tarz görünmüyor mu?

 Emma Stone,  straples Lanvin elbisesini şifon bluzla tamamlamış.

Bu sezon straples elbiseleri şifon gömlek ve bluzlarla da giyebilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki kış sezonunda (2013/2014) kat kat giyinmek yine çok popüler... O yüzden straples elbiseleri bu şekilde görmeye hazır olun.

Miroslava Duma straples kot elbisesini yine kolsuz gömlekle tamamlamış.

Hanneli Mustaparta 2009 yılında şifon bluz ve straples kombinasyonuyla.

 Kim Kardeşyan 2009 yılında çıtı pıtı bir kızken (: 
Beyaz straples elbisesini siyah bluzla tamamlamış.

 Kim'in annesi Kris Jenner de straples elbise+gömlek kombinasyonunu giymiş.
Bence zayıf hanımlara daha çok yakışıyor...

 Taylor Swift'in elbisesi straples değil. Straples içine bluz giymiş gibi bir görüntü verilmiş.

Tanya Taylor 2013 Fall koleksiyonundan...
Straples elbise ve balıkçı yaka...

4 yorum: