9 Haziran 2013

Kate Middleton: Asos Maternity Elbise


Kate Middleton, geçtiğimiz salı günü bebek alışverişinde yakalanmış. Bebek odası için Chelsea'de alışverişe çıkan Düşes, Daily Star Sunday gazetesinin bugünkü sayısına ilk sayfadan haber olmuş. Bernard Thorp mağazasında 45 dakika kalan Kate Middleton'un nasıl bir perde ve duvar kağıdı seçtiği bilinmez lakin günlük tarzı için sade bir Asos elbise seçmiş. 


Asos'un hamile (Maternity) koleksiyonundan seçtiği Jersey elbise yaklaşık 82 TL değerinde... Belindeki kuşağı ve mavi rengiyle dikkat çeken elbisenin yeşil ve beyaz rengi halen satışta gözüküyor. Üzerine mor renkli bir hırka giyen Düşes, muhtemelen bu hırkaya daha önceden sahipti. Hırkanın LK Bennett oluşu dışında bir malumat yok. 


Düşes'in ayakkabıları ise Pied a Terre marka bej rengi espadriller. Şu an sadece mercan renginde satışta bulunan dolgu topuk espadrilin fiyatı yaklaşık 233 TL.  Düşes'in sayılı hamile kıyafetlerinden olan bu Asos elbiseyi ben beğendim, özellikle günlük kullanım için rahat ve eforsuz şıklık sağlayacak bir parça... 

 
Pied a Terre Espadriller 80 GBP


Artık ortalara çıkmayacağı söylenen Düşes'i bakalım doğumdan önce bir daha görebilecek miyiz?

Fotoğraflar: Daily Mail

2 yorum: