5 Haziran 2013

Kate Middleton: Jenny Packham Nude Manto ve Elbise


Kate Middleton, dün Kraliçe Elizabeth'in taç giyişinin 60. yıl dönümü kutlamalarına katılmış. Westminster Abbey Kilisesi'nde düzenlenen törene kraliyet ailesinin neredeyse bütün fertleri katılmış. Temmuz'da doğum yapacak olan Düşes, aldığı kilolarla çok sevimli ve güzel görünüyor. Nude tonlarındaki kıyafet seçimi, saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla dört dörtlük bir görüntüsü var. Düşes'in mantosu ve elbisesi yeni... Her ikisi de kendisinin favori tasarımcılarından Jenny Packham'a özel olarak diktirilmiş.


Özel dikim olduğu için fiyat vb. detayları bilemiyoruz tabi... Ama bu Kate Middleton'un giydiği ilk hamile elbisesi diyebilirim. Kendisinin hamileliği neredeyse sonlanacak ama biz onda ilk defa bir hamile elbisesi görüyoruz (: Her neyse, dantel detaylı ten rengi elbisesi çok zarif ve Düşes'in tarzına çok yakın bir seçim olmuş. Mantonun da truvakar kollarını ve kesimini çok beğendim. Elbisesinin mantoyu çıkarınca da çok şık duracağını düşünüyorum ama bence kombinasyonu bu şekilde de şahane...


Düşes çanta olarak daha önce de kullandığı Alexander McQueen clutch çantasını kullanmış. Muhtemelen daha önceki post'larımda yazmışımdır; çanta modifiye. McQueen'in alamet-i farikası olan kurukafa şeklindeki toka yerine sade bir toka kullanılmış...


Ayakkabı seçimi olarak, geçenlerde yeni aldığı nude renk ayakkabılarına (ayakkabıları buradan inceleyebilirsiniz)ihanet eden Düşes, artık ikonikleşen ve kronikleşen nude renk ayakkabısı LK Bennett Sledge 2 topuklu ayakkabılarını giymiş (:


Şapka olarak benim en sevdiğim şapkaları arasında yer alan Jane Taylor nude renk şapkasını tercih ederek kıyafetini tamamlamış. Zarif saç stiliyle şapkanın uyumu yine şahane. Bu arada Kate Middleton'un dikkat çeken küpesi ve bilekliği Prens William'ın düğün hediyesiymiş. Bu iki parçayı da daha önce çeşitli etkinliklerde kullanmıştı.


Şu etkinliğe katılan birisi olsaydım, dayanamayıp Düşes'e "Maşallah" deyip yakasına koca bir nazar boncuğu iliştirirdim. (:
Düşes'in giydiği ilk hamile elbisesini ve kıyafetini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Daily Mail

1 yorum: