24 Haziran 2013

Sevdiğim moda blogları: Sea of Shoes


Bu hafta benim yaklaşık 3-4 yıldır takip ettiğim, dünyanın en meşhur moda bloglarından birini mercek altına almaya karar verdim: Sea of Shoes. Blog sahibesi oldukça enteresan çünkü, henüz 15 yaşındayken blogunu yayınlamaya başlamış ve yaklaşık 6 yıldır ciddi sayıda takipçisi ve hayranı olan bir stil ikonuna dönüşmüş. Şu an 21 yaşında olan ve Teksas'ta yaşayan Jane Aldridge, blogger'liğin yanı sıra ayakkabı tasarımları da yapıyor. Blogun adından da anlayabileceğiniz gibi ayakkabı hastası olan Jane, 15 yaşında bu işe başladığında 90 çift ayakkabıya sahipmiş.

Jane'nin tarzında muhteşem ayakkabılar dışında en belirgin olan şey vintage parçalar. Vintage parçalara sağlam yatırım yaptığı görülen blogger, son moda kıyafetler ile Vintage parçaları bir arada kullanarak göz alıcı bir tarz yaratıyor. Bu güzel tarza eşlik eden kızıl saçları ve porselen gibi teni ile gerçekten stil ikonu sıfatına çok yakışıyor. Genç yaşta bu kadar yol kat eden blogger'in en büyük destekçisi ise annesi. Hatta ayakkabıları eski bir model olan annesi ile birlikte tasarlıyorlar. İkilinin tasarladıkları ayakkabılar Urban Outfitters tarafından bir koleksiyonla satışa sunulmuş. Bu arada Jane'nin annesinin de kendine ait bir blogu var.  Jane'nin blogu Sea of Shoes'u ziyaret etmek için tıklayın.

2 yorum:

  1. Bir moda bloggerını takip ederken makyaja ve saçlara çok dikkat ediyorum.Kesinlikle makyaj ve saçlarda da bir özgünlük ve farklılık olmalı.Aksi halde kıyafet ne kadar etkileyici olursa olsun ilgimi çekmiyor.Bu kızı sevdim açıkçası.Takipteyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Terra Rossa Doğrudur, saç ve makyaj da mühim tabi. Sonuçta tarz denen şey bütün olarak ele alınırsa, yaklaşımın doğru. Beğenmene sevindim. Sevgiler...

      Sil