11 Temmuz 2013

Beyzbol şapkalarını nasıl kullanmalı?


Sevgili takipçilerimden biri sordu: Beyzbol şapkaları çok trend peki onları hangi kıyafetlerle kombinleyebiliriz? Beyzbol şapkaları spor şıklık eğiliminin yükselmesiyle birlikte önemli aksesuarlardan biri haline geldi. Bunun yanı sıra yazın güneşten sakınmak, kışın da soğuk havadan korunmak için gayet kullanışlı bir parça. Saçların kötü olduğu günlerde durumu kamufle etmesi de bir diğer artısı... Peki beyzbol şapkası nasıl kıyafetlerle giyilir?


Bu soru bana bir kaç yıl önce sorulsaydı, hiç düşünmeden spor giyim parçalarını sıralar dururdum. İşte, modanın bu ezber bozan hallerine bayılıyorum. Başlıkta sorduğum sorunun cevabı ise, "her şeyle kullanabiliriz." Özellikle klasik giyim parçalarının, kadınsı kıyafetlerin tamamlayıcılarından birisi oldu basketbol şapkaları...Stilletto'lardan kalem eteğe, eskiden asla birlikte düşünemeyeceğimiz parçalarla bir araya geldi. Çoğu zaman kadınsı bir elbiseye hafif maskulenlik katmak için kullanılan parça oldu. 
Basketbol şapkaları, tabi ki sezonun trendlerine de uyum sağladı. İki renkli olanları,hayvan desenlileri, zımbalıları, taşlı boncukluları ve çiçekliler bu sezon çok trend. Giyim kuşama yenilikçi bir hava veren bu parçanın deri olanları da çok revaçta...

 İmajlar: Pinterest ve tumblr

4 yorum:

  1. Teşekkür ederim. Çok yararlı oldu :)

    YanıtlaSil
  2. @Sümeyra Can Beğenmene sevindim Sümeyracım. Rica ederim (:

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu çok seviyorum, trendler hakkında çok bilgi verici
    Hergün olmasa da sık sık bakıyorum. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Vintage peony Ne güzel! Çok mutlu oldum, blogu takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil