30 Temmuz 2013

Kate Middleton: Seraphine Elbise


Kate Middleton, geçtiğimiz hafta, yani doğumundan sonra annesini ziyaretten dönerken gazetecilere yakalanmış.  Arabanın içinde fotoğrafı çekilen Düşes'in üzerindeki elbisenin id'si belli olmuş. Tabi tahmin edebileceğiniz gibi  "Kate Etkisi" ile malum elbise stoklarda tükenmiş. Elbise gerçekten çok şık. Hamileler için üretilen elbisenin markası Seraphine. Bu markanın adını yine daha önce Düşes sayesinde duymuştum. Hatta Düşes giydi diye satışlarını yüzde 40 attırdığı iddia edilmişti..




Seraphine elbisenin fiyatı yaklaşık olarak 150 TL civarında. Şimdi markanın sitesine girdiğimde sipariş aldıklarını ve ancak 1 ay sonraya ürünü gönderebileceklerini belirtmişler. Adamlar yine ihya oldu anlayacağınız... Anvelop tarzındaki elbise derin v yakası ile emzirmeyi kolaylaştırıyor ve etek kısmındaki bolluk ile şişkinliği saklamayı sağlıyor. 

Seraphine Elbise ürün detay sayfası

Bu arada, unutmadan yazayım Düşes kıyafetini Givenchy marka şık gözlükleri ile tamamlamış. Gözlükler Unisex ve yaklaşık olarak 400 TL civarında... At kuyruğu saçlarına da bayıldım (:



 Fotoğraflar: Seraphine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder