18 Temmuz 2013

Moda Blogger'lerinin Instagram Hesapları


Sevdiğim moda blogları deyip, stil bloglarını tek tek mercek altına alıyorum. Ancak bu iş bloglar ile sınırlı değil. Bir çok blogger, Instagram hesaplarını aktif olarak kullanıyor ve sık sık paylaşımda bulunuyorlar. Durum böyleyken ben de Instagram hesaplarını takip ettiğim moda blogger'lerini burada paylaşmak istedim ama hepsini değil. Kendimce bir Top 5 listesi oluşturdum. Bu listede en fazla takip ettiğim ve post'larını beğendiğim blogger'lerin Instagram hesapları var...

1- Tuula

Tuula'nın Instagram hesabı benim için zirvede. Bunun sebebi kendisinin dünyayı gezen bir moda blogger'i olması... Paylaştığı fotoğraflar mavinin en güzel tonlarında, güzel şehirlerden görüntüler ve kişisel stilini paylaştığı fotoğraflar dikkat çekici. Mutlaka takibe alın.

Instagram @tuulavintage
Tuula'yı hatırlamak isteyenler tık tık!



2- Gary Pepper

Nicole Warne'nin Instagram hesabı ilham verici post'lardan oluşuyor. Tuula gibi o da gezdiği yerleri fotoğraflıyor. Zaten tarzını oldum olası çok beğendiğim bir blogger... Instagram hesabı da aynı minvalde.

Instagram @garypeppergirl
Gary Pepper'i hatırlamak isteyenler tık tık!



3- Wendy's Lookbook

Wendy'nin Instagram hesabı şahane fotoğraflarla dolu. Fotoğrafçılık açısından göz dolduran Wendy'nin hesabında yemek, yaşam ve moda fotoğrafları yer alıyor.

Intsagram @wendyslookbook
Wendy's Lookbook'u  hatırlamak isteyenler tık tık!



4- Peace Love Shea

Shea Marie'nin Instagram hesabı tıpkı blogu gibi... Arada yediğinden içtiğinden de haber veren blogger, modaseverler için de takip edilesi bir hesap.

Instagram @peaceloveshea
Peace Love Shea'yi hatırlamak isteyenler tık tık!



5- Blonde Salad

Blog dünyasının yıldızı burada anmadan geçmek olmaz. Çünkü o da Instagram hesabını çok aktif bir şekilde kullanıyor. Blonde Salad Instagram hesabında giydiğinden, yediğinden dem vururken,reklam kampanyaları ve fotoğraf çekimleri hakkında da bilgi veriyor.

Instagram @chiaraferragni
Blonde Salad'ı hatırlamak isteyenler tık tık!


Not:  Bu arada beni de sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirsiniz (:

3 yorum:

  1. Bilgilendirici bir post olmuş, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Tuula'nın instagramına da bloğuna da bayılıyorum bende:)

    YanıtlaSil