11 Ağustos 2013

Dove Saç Dökülmesine Karşı Bakım Seti İzlenimlerim


Geçtiğimiz ay Dove'dan gelen Dove Saç Dökülmesine Karşı Bakım Seti'nden burada bahsetmiştim. Seti kullanalı bir ayı geçti, şampuan ve krem bitti, ben de artık ürünün kendini gösterdiğini düşündüğümden, izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. İlk olarak; şampuan ve saç kreminden memnun kaldım. Bir de Dove onarıcı bakım maskesini çok beğendiğimizi söylemek isterim. Şampuan, saç kremi ve onarıcı bakım maskesinin saçlarım için yeterli olduğunu düşünüyorum. Ancak serumun benim saç tipime ya da saç derime uymadığını söyleyebilirim.



Dove Yoğun Bakım Serumunun ismiyle müsemma olduğuna inanıyorum. Serumu kullandıktan sonraki günlerde saç diplerimde yağlanma ve ağırlaşma problemiyle karşılaştım. 2-3 tanesini kullanabildim zira saçlarımı bir kaç saat sonra yeniden yıkamak zorunda kaldığım oldu. Benim saç yapıma uymadığını ve saçım için yoğun olduğunu düşünüyorum. Saç yapım demişken, tekrar hatırlatayım; ince telli, boyalı, boya silme işlemine tutulmuş ve nemden etkilenip şekli bozulan, elektriklenen saçlarım var...

Hülasa dökülmeyi azalttı mı? Evet, dökülmede gözle görülür bir azalma oldu hatta sık toplamaktan ön tarafları seyrekleşmiş bölgelerden yeni saçların çıktığını da gördüm.  Tabi ki saçımda  çok aşırı bir dökülme yoktu ama saç diplerimde bir canlanma olduğunu fark ettiğimi söylemek isterim.

Dove'a ürünlerini deneme imkanı sunduğu için tekrar teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder