23 Ağustos 2013

Yakı[şık]lı: Andrea Casiraghi


Andrea Casiraghi, Monaco Prensesi Caroline'in en büyük oğlu... 8 Haziran 1984 doğumlu Andrea Casiraghi, bir çok dergi ve İnternet sitesine göre dünyanın en stil sahibi erkekleri arasında yer alıyor. Haksız da değiller, Casiraghi kendisiyle özdeşleşmiş Hippi stilini başarıyla taşıyan ve hissettiği gibi giyinen bir kraliyet üyesi... "Asi Melek" lakaplı  Andrea Casiraghi'nin giyim kuşam konusunda ilham verici bir stili olmasını belki de Grace Kelly gibi bir stil ikonunun torunu olmasına bağlayabiliriz.


Monaco'da Hippi rüzgarları estiren Casiraghi'nin stilinde şal desenli parçalar, uzun kolyeler, Oversized tişörtler, şallar, yıpranmış görünümlü jean pantolonlar ve loafer ayakkabılar dikkat çekiyor. Davetlerde ise takım elbiselerden şaşmayan stil ikonu, genellikle oversized ceket ve pantolonlarla görüntüleniyor. Davetlerdeki şıklığı kullandığı aksesuarlarla tamamlayan Andrea Casiraghi, son zamanlarda biraz daha klasik kıyafetlerle görüntüleniyor. Bu arada uzun dönem sevgilisiyle geçtiğimiz yıl nişanlanan Casiraghi, bu yıl baba oldu. Hippi prensin bu yıl içinde çocuğunun annesi Julio Santo Domingo ile evlenmesi bekleniyor.

 Andrea Casiraghi ve Julio Santo Domingo

Andrea Casiraghi ve Julio Santo Domingo

  İmajlar: Fashionspot, Pure People, Tumblr

2 yorum:

  1. iyi ki grace kelly şu kraliyete girmişte, kraliyet soyu da charlotte casiraghi gibi güzel kadın ve andrea casiraghi gibi yakışıklı erkek görebildi :)

    http://kavininkahvesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kavindemir Gerçekten öyle, Grace Kelly'nin genlerini taşıyorlar hem çok güzeller hem de çok şanslılar (:

      Sil