26 Eylül 2013

Dekorasyonda Canvas Tablo Uyumu


Dünyada milyonlarca insan yaşıyor ve bu insanların her biri kendisine has bir kişiliğe sahip. İlgi alanları ortak noktalarda buluşsa da herkesin bakış açısı ve düşünce biçimi farklı. İşte bu nedenle bir tablo ya da bir sinema filmi gibi sanat dallarında her göz başka bir şey düşünerek, farklı şeyler çözümlüyor.  Bir tabloya bakmak sizin kafanızda başka bir düşünce canlandırırken, arkadaşınızın kafasında bambaşka bir  fikir canlanıyor. Bu sayede eleştiri kavramı ortaya çıkıyor ve karşılıklı fikirler ortaya konarak harika sohbetler yaratılıyor.

Bir tablo incelerken ilgi alanlarınız, yaşadıklarınız, görmek istedikleriniz karşınızda duran tabloya yansır. Bu nedenle bazı eserleri çok seversiniz bazılarından ise kaçmak istersiniz. 

 


Ev, kişilerin kendilerini en rahat hissettikleri özel bir alandır. Dekorasyonun bu rahatlıkta büyük bir payı vardır. Çünkü kötü döşenmiş bir ev içerisinde yaşayan kişilerin ruhunu daraltarak kaçma isteği uyandırabileceği gibi, iyi dekore edilmiş bir alan da verimliliği ve mutluluğu artıracaktır. Bu sayede gün içerisinde evde ya da okulda geçirilen zaman, evde huzur dolu ve enerjik dakikalara dönüşebilir.  Bu harika atmosferin yakalanması için dekorasyonun temel detaylarından, ufak detaylarına kadar özveriyle yapılması gereklidir. Bu özveriyi çok fazla para harcamadan yapmanız da mümkündür. Hatta el beceriniz var ise raf, sehpa, masa ve daha birçok eşyanızı kendiniz dahi tasarlayabilirsiniz. Belki de bu sayede hayatınıza bir yenilik daha girmiş olur ve kendinize harika bir hobi edinirsiniz.

Duvarlar bir evde en çok yer kaplayan alanlardır. Bu nedenle yaratıcı kullanıma ihtiyaç duyarlar. Yoğun bir dekorasyon var ise duvarlarınızı daha sade, fakat sade bir dekorasyona sahipseniz ise duvarlarınızı daha yoğun kullanabilirsiniz. Önemli olan aradaki dengeyi oturtmaktır. Duvarlarınızı aktif bir şekilde kullanmanın en güzel yöntemi ise kanvas tablo modelleridir. Kanvas tablo, kaliteli ve parlak görünümü ile kullanıldığı alana güzellik katan bir aksesuardır. Üstelik birçok farklı boyutunun olması dekorasyonda kolaylık sağlar.  Farklı boyutlardaki kanvas tablo modelleri ile duvarlarınızda simetrik hareketler sağlayabilirsiniz.



Canvas tablo alırken mobilyalarınıza olduğu kadar perdelerinize de uyumlu olmasına özen gösterin. Eğer kullandığınız perde koyu ise canvas tablo açık renklerde bir eserden oluşabilir. Bu seçim, aradaki dengeyi sağlayarak ferah bir görünüm verecektir.  Canvas tablo modelinizi yüzlerce farklı fotoğraf ve ünlü ressamların sanat eserleri arasından seçebileceğiniz gibi kendi fotoğraflarınızı ya da çizimlerinizi de bastırabilirsiniz. Hatta bu fotoğraflara efekt vererek birde üzerine not ekleyebilir ve sevdiklerinize tatlı sürprizler yapabilirsiniz.

Hayatınıza renk katabileceğiniz detaylar ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek elinizde...

1 yorum: