1 Eylül 2013

Kate Middleton Market Alışverişinde


Kate Middleton doğumundan sonra ilk defa dışarıda, günlük haliyle gazetecilere yakalanmış. Eşi arabada beklerken market alışverişi yapan Düşes'in -bilmesek- 5 hafta önce doğum yaptığına inanmayacağız, o derece fit (: Okuduklarıma göre Düşes hamileliği süresince her gün yoga yapmış. Zaten atletik bir fiziğe de sahip olan Kate'in bu kadar çabuk toparlamasına şaşırmamalı...  Günlük Casual kıyafetiyle hem şık hem de rahat gözüken Düşes, neler giymiş bakalım...


 Ralph Lauren 'Tori' Çizgili Sweatshirt

Kate'in seçimi siyah beyaz breton çizgilerden yana olmuş. Ralph Lauren'e ait breton sweatshirt stoklarda tükendiğinden satışta olmayan bir parça... Breton parçaların zamansız klasik olduğunu ve her gardıropta bulunması gerektiğini düşünürüm. Kate'in gardırobunda olması da güzel, bütünüyle denizci şıklığını eforsuzca yakalamış.


Düşes'in denizci stilini yansıtan kıyafetinde en çok dikkatimi çeken güzel ayakkabıları oldu. Sebago'nun bu güzel tekne ayakkabısı Kate'in daha önce de sahip olduğu bir parça. Rengini ve özellikle kenarlarındaki beyaz detayları çok beğendim. 95 dolar yani yaklaşık 195 TL olan ayakkabıların farklı renklerde versiyonları halen satışta görünüyor.

Sebago Bala Boat Shoe

Fotoğraflar: Popsugar

7 yorum:

  1. evet detaylar yine güzel yakalanmış, ayakkabılar benim de favorim oldu, zorlanmadan süper doğal bu kadın! O değil de düşes bile market alışverişini kendi yapıyor yaa:)))) bayılıyorum bu kızın bu doğallığına, daha fazla da zayıflamamalı bu iyi karar tamam:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Melislicious Teşekkürler, ayakkabılar şahane uzaktan da olsa çok dikkat çekiyor. Çok doğal ve her zaman harika görünmeyi başarıyor, zaten takip etmekten alamıyoruz kendisini (: Bence de zayıflamamalı, yüzü bu halde daha da güzel görünüyor (:

      Sil
  2. Doğal olmak,fit olmak ve spor yapmak yaşam şekilleri, bayılıyorum. Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Petek Ben de, ben de... Ucundan kıyısından örnek almaya da çalışıyorum (: Teşekkürler.

      Sil
  3. ayakkabılara bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeller ama beğenilmeyecek gibi değiller (:

      Sil
  4. Okadar güzel ki en sade haliyle bile bakanı bir daha baktırıyor. Ayakkabıları bende çok beğendim. Hamileyken saçını boyatmış mı çok merak ediyorum.

    Sevgiler

    i-fashionbank.blogspot.com

    YanıtlaSil