13 Eylül 2013

Kate Middleton: No.1 by Jenny Packham Elbise


Sizi bilemiyorum ama yukarıdaki fotoğrafı gördüğümde uzunca bir süre "Vuhuuu!" dedim, durdum. Kate Middleton, anne olduktan sonra ilk defa bir kırmızı halı gecesinde, Hollywood hanımlarına nispet yapar görüntüsüyle katılmış. Tusk Conservation Ödülleri gecesine katılan Kate'ciğim ilk bakışta bu elbiseye iyi bir miktar ödemiştir diye düşündürdü beni... Bu güzide, payetli, göz alıcı, şık şıkıdım elbisenin Jenny Packham tasarımı olduğunu öğrendiğimde ödediği miktarın iyi olduğuna artık emindim. Lakin Kate Middleton beni yine şaşırttı!


 

Düşes'in elbisesi Jenny Packham ama fiyatı sanıldığı gibi uçuk değil. Şu an indirimde olan elbise  225 GBP'den 180 GBP'ye (yaklaşık 574 TL) düşmüş. Elbise Jenny Packham'ın No 1 markasıyla Debenhams için tasarladığı bir elbiseymiş. Kate Middleton, kaşla göz arasında indirimleri de mi takip ediyordur, nedir bilemedim lakin çok güzel bir seçim yapmış. Çok beğendim.



Elbisede beni huylandıran tek nokta var onu da söyleyeyim, nazar değmesin (: Kol altında tül benzeri bir parça var, aynı parça sırt dekoltesinde de yerini almış. Tek takıldığım nokta bu oldu. Elbise zaten bütün olarak bakıldığında şahane görünüyor. Kate'in Jimmy Choo Vamp sandaletleri, güzel saçları ve kıvamında makyajıyla harika bir kırmızı halı görüntüsü olmuş... Doğum sonrası yerleşen o 1-2 kilo fazlası yüzüne çok yakışıyor. Umarım o kilocukları da vermez (: 
Siz nasıl buldunuz kırmızı halı Düşes'ini?


Fotoğraflar: Dailymail

6 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş,Kate benim çok ilgimi çekiyor,hakkında tüm haberleri okuyorum:)Kol altı bencede kötü gözüküyor, hadi onu geçtim sırttaki tüllü kısım dekolte olmalıydı bence, illa muhafazakar giyinecek ya bende buna uyuz oluyorum, evlenme öncesi festival kıyafetleri falan gayet mini iken biranda lady oldu, kızı zorluyorlar mı, yoksa kraliyet ailesinin görünme kuralları mı var çok merak ediyorum, bence bu tip kıyafetler yaşını büyük gösteriyor...Onun yerinde ben olsam ilk'leri gerçekleştirirdim kraliyet ailesinde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Lame ve Dore: Teşekkürler. Evet, o tüllü kısım olmasaymış dört dörtlük diyebileceğim bir görünüm olacakmış. Kraliyetin giyinme konusunda kuralları olduğunu biliyorum. Düşes olduğundan beri Kate'in dekolteden kaçındığı belli oluyor. Hatta şu giydiği ince çorapları bile kraliyet kurallarına bağlayanlar oluyor. Diğer İngiliz kraliyet kadınlarına baktığımda onların da dikkat ettiğini görüyorum. Prenses Eugenie ve Beatrice gibi... Kate'e her şey yakışıyor yine de (: Takipteyiz...

      Sil
  2. Peri kızı gibi. Çok seviyorum bu kadını, umarım o kraliyet baskısıyla baş edebiliyordur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Aslı Bence de peri kızı gibi... Baş ettiğini düşünüyorum, güçlü bir kadına benziyor. Katlanamayacağını düşünseydi, en başından bu yola girmezdi belki de...

      Sil
  3. Bu konu hakkında detaylı bir yazı arıyordum bende. :) Sabah gazetede görmüştüm merak etmiştim. O sırada sizin yazınızla karşılaştım. :) Çok güzel ve detaylı yazmışsınız. :)

    Kıyafete gelecek olursak. :) Zaten Kate çok beğendiğim birisi. Elbise seçimleri de çok özenli ve güzel oluyor genelde. Bu kıyafetine de yine bayıldım. :)

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Selenay Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.

      Evet, Kate her zaman özenli ve tiziz kıyafetleri konusunda. Bahsettiğim detayların dışında benim de beğendiğim bir seçim oldu.

      Sil