19 Ekim 2013

Recycle Kate: Smythe Ceket


Kate Middleton, uzun süren sessizliğini bozdu ve dün Olimpik Park'ta sporcuları ziyaret etti. Doğumdan sonra kalan o son 1-2 kiloyu da veren Düşes, eski fiziğine tamamen kavuşmuş. Zaten bunu geri dönüşüm stilinden de anlamak mümkün, zira üzerindekiler geçen yıl giydiği kıyafetlerden... Hal böyle olunca Kate'in fiziğinde ve geri dönüşüm stilinde bir değişim olmadığı aşikar (:


Şaka maka Kate Middleton'u görmeyi özlemişim. Ne giydi diye çok merak ettim, fotoğraflarını görünce biraz hayal kırıklığına uğradım lakin her şey bir yana yine şahane görünüyor. Sade kıyafetine rağmen asilliği, şahane saçları ve yüzünden eksik etmediği o gülümsemesine hürmet, varsın yeni bir şey giymesin  dedim (:


Kate'in seçiminde çok sevdiği lacivert Smythe ceketini yine giymesi benim dikkatimi çekti. Aslında ceketle birlikte kıyafeti bütünüyle dikkat çekici. Sanki bir şeyler tıpa tıp aynı diye düşünürken, geçtiğimiz yaz Olimpiyat etkinliklerinde neredeyse bu kıyafetin aynısını giydiğini fark etmem fazla zaman almadı. Tek fark; breton bluzun yakası değişik, fular ve broş  yok (: Bahsettiğim kıyafeti aşağıda görebilirsiniz.

Ağustos 2012
(Post'a gitmek için tıklayın)

Toparlarsam, Kate Middleton Smythe ceketi dışında, Ralph Lauren Breton Bluz, J Brand lacivert Skinny Jean ve geçen yıl Olimpiyat etkinliklerinde sık sık giydiği lacivert Stuart Weitzman Corkswoon dolgu topuk ayakkabıları giydi... Bir ara bu dolgu topuklarla voleybol da oynayan Düşes, şık bir spor ayakkabı giyseymiş daha iyi olurmuş (: Siz nasıl buldunuz Düşes'i?


Fotoğraflar: Daily Mail

2 yorum:

  1. karni sanki hic dogum yapmamis gibi bunu gorunce kiyafetin bir onemi olmuyor.
    beni sadece sac boyu rahatsiz etti. diger resimde daha hos duruyor.

    YanıtlaSil
  2. bugün gazetede gördüm ben de.. maşallah ya sanki o değil de ben doğurdum :) o bacaklar nasıl öle incecik oldu yareppim :)

    YanıtlaSil