21 Kasım 2013

Kate Middleton: Max Mara Bamby Ceket


Dün beni hayal kırıklığına uğratan Düşes, bugün yaptığı okul ziyaretinde giydikleriyle gözlerimi kamaştırmayı başardı. Tek başına katıldığı ziyarette baştan ayağa lacivert tonları giyinen Kate Middleton, şık ceketi ve eteğine ilaveten zevkli aksesuar seçimleri ile gözümü gönlümü açtı. Dün gördüğümüz halinden eser kalmayan Düşes, -inci küpeleri haricinde- yeni parçalar giydi. Düşes'in seçimleri neler, hep birlikte bakalım...


Düşes'e açık da olsa koyu da olsa mavi ve mavinin tonları çok yakışıyor. Bu renk ona gerçekten ayrı bir hava vermiş. Hemen ceketten başlayalım; Düşes'in ceketi Max Mara'ya ait. Max Mara Bamby ceket militer havasıyla dikkat çekiyor. Yaka kısmının güzelliği, fermuar detayı ve dikişleri ile çok beğendiğim bir parça oldu. 950 Dolar'a satılan ceket indirime girmiş, şu anda 569 Dolar (yaklaşık 1150 TL) gibi bir fiyatla satılıyor. Lacivert rengi stoklarda tükenmiş, bu yüzden incelemeniz için pudra renginin görsellerini paylaşıyorum.

      Max Mara 'Bamby' Ribbed Wool Jacket

Gelelim eteğe... Yine lacivert rengi pileli kısa bir etek tercih eden Düşes, seçimini Orla Kiely'den yapmış. Etek stoklarda yok, satıştayken fiyatı yaklaşık 400 TL imiş. Ceketle eteğin uyumunu çok beğendim, sanki ayrı ayrı parçalar değil de, takımmış gibi duruyor. Çok hoş, çok zarif ve karizmatik.

Bu şık ceket ve eteği daha açık tonlarda süet ayakkabı, clutch ve eldivenlerle tamamlamış Kate... Kate'in ayakkabıları Alexander McQueen, çantası sevdiği markalardan Russell & Bromley ve eldivenleri de Cornelia James... Bu fiyonklu eldivenlerin siyahını Düşes uzun zamandır kullanıyordu. Ben de eldivenleri çok beğeniyorum; kıyafetine çok yakışmış.


Düşes'in yarım bir şekilde topladığı saçları da çok hoş olmuş. Arada böyle modeller yapmalı, hep diyorum yüzü çok güzel bu şekilde daha da ortaya çıkıyor. Hülasa, ben Düşes'i çok beğendim ve onu hep böyle görmek istiyorum, tabi çocuk bakmak da zor bir iş, ancak kendisini böyle ciciler içinde görmek beni mutlu ediyor. Kıyafetleri araştırmaktan ve edindiğim bilgileri sizlere ulaştırmaktan zevk alıyorum (: Bu arada hava kötüymüş İngiltere'de, sert rüzgarlar esiyormuş. Düşes'te bol kesim eteği ile birazcık zor anlar yaşamış. Dailymail, Marilyn Monroe benzetmesiyle olayı baya yazmış, çizmiş (: 

Siz nasıl buldunuz Düşes'in kıyafetlerini?

Fotoğraflar: Dailymail

8 yorum:

  1. kesinlikle düne göre çok daha iyi görünüyor..

    YanıtlaSil
  2. gene de şık sayılmaz yanı neden bılmiyorum o havayı veremiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nazlı Ece Ben kıyafeti beğendim. Ama eski Kate ile mukayese edersem, evet biraz fark var. Ben yine doğum sonrası olmasına bağlıyorum.

      Sil
  3. Bence çok zarif görünüyor.

    YanıtlaSil