26 Kasım 2013

Mikro trend: Yıldız desenleri


Yıldız desenleri kıyafetlerde 2011 yılından beri görülüyor. Bu sezon Grunge akımıyla birlikte desen ve baskıların çoğalmasıyla yıldız desenleri de bir adım öne çıkıyor. Bu yıl yıldız desenleri ile dikkat çeken markalardan Saint Laurent'in yıldız desenli tiftik hırkaları sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Saint Laurent'den etkilenen diğer markalarında bu sezon hırka, kazak gibi parçalarda yıldız desenlerini kullandığı görülüyor.

 Katie Holmes - Saint Laurent Hırka

Belki puantiyeye alternatif olabilecek yıldız desenleri, tıpkı kalp desenleri gibi genç ve enerjik bir havaya sahip. En çok, şifon gömleklerde kullanılmış minik yıldızlar hoşuma gidiyor. Bu sezon en fazla gömlek, hırka, kazak, kaşkol, çanta ve ayakkabılarda kullanılan yıldız desenleri, önümüzdeki bahar sezonuna da sirayet edecek gibi gözüküyor. 

Rosie Huntington-Whiteley

Alexa Chung

 Kate Moss
Miranda Kerr

Fotoğraflar: Stockholm Streetstyle, le-21eme, Pinterest

4 yorum:

  1. ayy ben bayilankk :) şimdii yıldız dövmesini bile düşündümm ben çok beğeniyorum geçen sene bende twist ten çok güzel bir hırka ve kazak almıştım bu kışta giymeye devam desene canım yine harika bir post ellerine yazına sağlık________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tugbade ooo hemen giymeye başla hırka ve kazağını (: Beğenmene sevindim Tuğbacım. Teşekkürler, sevgiler...

      Sil
  2. miranda kerr in üstündekine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @arwen evet, hele ki cep kısmının ince düşünülmesi (:

      Sil