8 Kasım 2013

Recycle Kate: Ami Manto


Dün akşam Anma Günü (Poppy Day) etkinliklerinin destekçileriyle tanışmak için eşi ile birlikte ortaya çıkmış Kate Middleton. Ayın 10'unda yani önümüzdeki pazar günü gerçekleşecek törenler için hazırlıklar yapan Düşes, yorgun görüntüsüyle dikkat çekiyor. İlk olarak bundan 2 yıl önce giydiği LK Bennett Ami mantosunu giymeyi tercih eden Kate Middleton, görüntüsünü yine sık sık giydiği Episode Angel siyah süet ayakkabılarıyla tamamlamış. Pazar günü için beklentim yine de yüksek (:


 

Bilenler bilir, Kate'i Dailmail'den takip ediyorum. Dün Dailymail, Kate'in yorgun görüntüsü hakkında bir haber yapmış. Annelik Kate'i yormuş gibi acımasız yorumların yanı sıra Düşes'in beyaz saçları ve dipleri gelen boyası da habere konu olmuş. Kate'in fotoğraflarına bakınca gerçekten yorgun olduğu gözüküyor, bir de sanırım kilo kaybetmiş yine... Onun da etkisi var gibi geldi. İlk kez hamileliği sırasında beyaz saçları çıkan Düşes, büyük ihtimalle bebek emzirdiği için saçlarını boyamamıştır. Ben zaten saçlarından ziyade yorgun görüntüsüne takıldım. Belki de hasta, insanın her günü de aynı olmaz ki yahu!


Bu arada Kate'in stilisti olup olmadığını hep merak eder dururduk ya, sonunda gerçeği öğrendik. Kate Middleton'un meğer stilisti varmış! Hem de en yakın arkadaşı, aynı zamanda bebeğinin vaftiz annelerinden biri olan Emilia Jardine-Paterson... Aslen mimar olan kankası, Vintage kıyafet tutkunuymuş. Kendisi ne kadar profesyonel bilemiyorum ama araştırdıktan sonra kendisiyle ilgili bir post yapmayı düşünüyorum. Ben her zaman giydiklerinin Kate'in bizzat kendi seçimleri olduğunu düşünmüştüm. Bakalım daha neler öğreneceğiz bu konuda...


Düşes pazar günü gözümü gönlümü açar umarım (:

Fotoğraflar: Dailymail

3 yorum:

  1. çocuk belki gece uyutmamıştır ya hu. çocuk bakamak kolay değilki.

    YanıtlaSil
  2. saçları bir enteresan olmuş, hüsamettin gibi ortadan ayırmış,

    YanıtlaSil
  3. Very nice coat, love the color!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil