20 Kasım 2013

Recycle Kate: Orla Kiely Elbise


Düşes, dün eşi Prens William'la birlikte katıldığı bir etkinlikte ortaya çıkmış. Başlıktan da anlayacağınız üzere, geçen yıl şubat ayında giydiği kıyafetin "tıpkısının aynısını" giyen Kate Middleton, ona hiç yakıştırmadığım kahverengine baştan ayağa bürünmüş. O zaman da bu kıyafetin ruhumu daralttığını yazmışım (: Cidden bu rengin onu yaşından daha olgun gösterdiğini düşünüyorum. Vintage havası olan kıyafetleri severim lakin bu elbiseyi bir türlü sevemedim, kuş desenlerine rağmen...



Düşes'in elbisesi Orla Kiely tasarımı... Bu elbiseyi/manto-elbiseyi niye sevemedim diye düşünüyorum fotoğraflara bakıp... Sanırım buldum! Bu desenlerin döşemelik kumaşmış gibi bir havası var (: Tahmin edebileceğiniz gibi stoklarda olmayan elbisesini yine hiç mi hiç sevmediğim ve epey eski görünen kahverengi süet botlarıyla tamamlamış. Bu botların Düşes giydikten sonra Royal adı verildiğini geçen yıl yazdığım post'ta belirtmiştim. İsmi Royal olabilir lakin o botların çoktaaan tahttan indiğini görüyorum ben (:


Neyse ki, Düşes pek bir güzel yine. Saçları eskisi gibi olmasa da, ışıltı saçan enerjisini yeniden görebilmek mümkün. Düşes kemer mi sıkıyor yoksa canı pek giyinmek mi istemiyor bilinmez ama ben gelecek etkinlikte yapacağı seçimleri umutla ve merakla bekliyorum.


Fotoğraflar: Dailymail

4 yorum:

  1. botlar çok fena hakikaten.. elbise de çok karamsar sanki ne bulduysa giyip çıkmış gibi.. bunu yeni doğum yapmasına ve dışarı da isteksiz çıkmasına bağlıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @audrey değil mi ya, içim karardı... Botlar kıyafetinin en kötü kısmı bence de. Doğum sonrası olmasının etkisi var muhtemelen.

      Sil
  2. her gördüğüm ayakkabısı süet. neden acaba?? julya17

    YanıtlaSil