26 Aralık 2013

Kate Middleton: Noel Kutlaması


Dün sabah tüm Cambridge ahalisi toplaşarak, St. Mary Magadelene Kilisesi'nde Noel kutlamalarına katılmışlar. Aslında başlığa "Recycle Kate" yazmam gerekiyordu lakin Düşes daha önce gördüğümüz iki parçayı yeniden giydiği için, Noel kutlamalarına vurgu yapmayı tercih ettim. Efendim, bir neşe bir tatlı huzur; Kraliyet Ailesi'ne baktıkça insan özeniyor. Kate Middleton, pek bir neşeliydi, hatta hatta pek bir romantikti... Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere, eşiyle el ele kiliseye yürümüşler. 



Kate Middleton, sabah Noel kutlamasının yapılacağı kiliseye geldiğinde üzerinde farklı kıyafetler varmış.  Düşes daha önce giydiği ve hala id'sini öğrenemediğim krem rengi mantosunu giymiş. Daha önceki post'u buradan inceleyebilirsiniz. Mantonun kendisi gerçekten bir gizem, yabancı blogger'ların tabiriyle UFO (Unidentified Fashion Object) olmaya devam ediyor. Kate mantosunu ekose bir şal ve görmekten sıkıldığım süet çizmeleriyle tamamlamış.


Kutlama için geçtiğimiz yıl kendi okulunu ziyaret ederken giydiği Alexander McQueen manto elbisesini giymeyi tercih etmiş. Bahsi geçen post'u buradan okuyabilirsiniz. Çizmeler hakkında artık konuşmak istemiyorum, bir ara galeyana gelip içimden bu çizmeleri yakmasını dahi istediğimi hatırlıyorum (: Neyse, Kate Middleton'un şapkasını daha önce hiç görmedik. Mantosuyla bu şapkanın uyumuna bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Şapkası Gina Foster Millinery'e ait, markanın web sitesini incelemek için tıklayın.


Kutlamaları izlemek için toplanan kalabalık yaklaşık 5000 kişiden oluşuyormuş. Herkes minik prensin nerede olduğunu sormuş (: Düşes'in çok güzel göründüğünü söylemek lazım. Çizmeler dışında kıyafeti çok hoş, şapka bu kadına gerçekten çok yakışıyor... Sanırım bu Kate Middleton üzerine yazdığım son post, 2013'ü yılını bu şekilde bitirdik. Bakalım 2014 yılının ilk Middleton post'u nasıl olacak, merak içindeyim (: 2014 yılında bu köşede bol bol yeni ve şık kıyafetler görmek üzere diyeyim...

Düşes ile Kraliçe'nin sohbetleri de pek koyu (:

Arka plana dikkat: Harryciğimin saçı ve sakalları birbirine karışmış!

Fotoğraflar: Dailymail

2 yorum: