9 Aralık 2013

Sevdiğim moda blogları: Thankfifi


Sevdiğim moda bloglarında bu hafta, İskoçya'dan bir moda blogu ile karşınızdayım! Aslında bu blog için, "lifestyle blog" demek daha da doğru olabilir... Bloggerımızın ismi Wendy H Gilmour, kendisi İskoçya'nın Glasgow şehrinde yaşıyor. Güzel Sanatlar mezunu olan blogger, blog yazmak dışında stilistlik de yapıyor. 2011 yılında blogunu açan Wendy'nin blog yazmaya başlaması da yakın bir arkadaşının ısrarı ve desteği üzerine gerçekleşmiş. Fi adındaki  arkadaşından ilham alan ve bu yüzden bloguna da "thankfifi" adını veren Wendy'nin tarzına bayılacaksınız.

Wendy'nin klasik ve zamansız giyim parçalarını trendlerle birlikte yorumladığı güzel bir stili var. Zaten bu başarılı stili de sokak modası fotoğrafçıları başta olmak üzere, bilimum dergi ve internet sitesi tarafından farkedilmiş, hakkında epey yazılmış, çizilmiş... Ben Wendy'nin blogundan ve tarzından çok keyif alacağınızı düşünüyorum, özellikle ona fotoğraflarda eşlik eden köpeğine bayılacaksınız. Wendy'yi instagram'dan takip etmek için burayı, blogu Thankfifi'yi ziyaret etmek için burayı tıklayabilirsiniz.


8 yorum:

  1. ben köpeği daha çok sevdim
    ne kadar güzel bir köpek öyle yaa :)

    YanıtlaSil
  2. offff yaaa güzelliğe bak, şu kopeğe bayıldım yaaaaa! bu nasıl bir tatlılıktır yaa!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Lame Çok şeker, her fotoğrafta da poz vermiş resmen (:

      Sil
  3. bayıldım bu kıza işte..çırpı bacak da değil :D kesinlikle kendine özgüü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nazlı Çok güldüm, evet çırpı bacaklardan değil (: Bence de çok kendine özgü ve karizmatik bir tarzı var. Severek izliyoruz...

      Sil
  4. Çoook teşekkürler:) Ben de tarzına bayıldım

    YanıtlaSil