1 Ocak 2014

Dolgu Topuk Botlar Nasıl Giyilir?

 
 Christine Centenera

 Efendim, gerek Facebook, gerekse mail yoluyla sorularınız geliyor. Ben de soruluş tarihine göre sıraya aldım, isteklerinize o şekilde cevap vermeye çalışacağım. Yine bir takipçim, aldığı dolgu topuk botu giymek için bir kaç stil tüyosu istedi, ben de hay hay deyip cevaplamaya çalışacağım. Sorumuz: Dolgu topuk botlar nasıl giyilir?

Alexa Chung

1- Mini etek ya da elbiseyle giyin. Dolgu topuk botlar modern duruşlarıyla mini etek ve elbiselerin iyi bir tamamlayıcısıdır. Üstelik botunuzla aynı renkte opak çorap giyerseniz bacaklarınız bir hayli uzun gözükür. Rahat ve şık oluşlarıyla, emin olun minilerin ayrılmaz parçalarından biri olabilirler.

 Lovely by Lucy

2- Skinny Jean pantolonlar ile birlikte giyin. Dolgu topuk botlar tıpkı dolgu topuk spor ayakkabılarda olduğu gibi Skinny Jean'ler ile çok yakışıyor. Bilek kısmı geniş dolgu topuk botlarda Skinny Jean'ler avantaj sağlar. Bilek kısmı dar olursa paçalarınızı kıvırabilirsiniz.


3- İspanyol paça pantolon ile giyin. Tabi giyerken paçanızın botunuzu tamamen örtmesine dikkat edin. Böylece hem soğuktan korunmuş, hem de boyunuzu olduğundan daha uzun göstermiş olursunuz. Tüm gün rahat etmeniz de cabası!

Lovely by Lucy

4- Şortla giyin. Tıpkı kısa eteklerde olduğu gibi kısa şortlarda dolgu topuk botlarla harika görünüyor. Kış kombinasyonları için şortunuzu kazak, ceket ya da uzun yeleklerle tamamlayabilirsiniz.

 Hayden Panettiere

 Mary-Kate Olsen

 Caroline Issa



Fotoğraflar: Pinterest, Lovely by Lucy, Street FSN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder