20 Ocak 2014

Sevdiğim moda blogları: Dulceida


Sevdiğim moda bloglarında bu hafta İspanya'dan bir stil blogu ile karşınızdayım! Bloggerımızın ismi Aida Domenech... Aida, 24 yaşında ve hem bloggerlık hem de stilistlik yapıyor. Moda tutkusunun yanı sıra oyuncu olma hayalleri kuran Aida, bir taraftan da oyunculuk için çalışmalar yapıyormuş. Aida'nın Edgy ve bohem stillerinin görüldüğü güzel bir tarzı var. Aslında bu hafta onun hakkında yazmam da tesadüf değil, zira kendisi geçtiğimiz hafta düzenlenen Stylight Fashion Blogger Awards adlı yarışmada "en iyi stil blogu" ödülünü aldı.

Stylight Fashion Blogger Awards demişken, bir kaç şey eklemek istiyorum. Eminim bu ödülün adını çoğunuz yeni duydunuz, lakin ülkemizin güzide Jean markalarından Mavi'nin sponsorluğunda gerçekleşen bir yarışma... Ülkemizde tanıtılmaması, moda konusunda yayıncılık yapan büyük dergilerin es geçmesi ve üstüne üstlük Mavi gibi bir Türk markasının sponsor olmasına rağmen, yarışmaya bir tane bile Türk stil bloggerı davet edilmemesi çok üzücü... Neyse, Aida Domenech bu yarışma vesilesi ile bir İstanbul seyahati kazanmış. Aida'nın instagram hesabını takip etmek için burayı, blogu Dulceida'yı ziyaret etmek için burayı tıklayabilirsiniz.


3 yorum:

  1. Çok seviyorum bu tarz öneri yazılarını.Özellikle sizin önerdiklerinizden beğenmediğim olmadı,bu kadının da stilini çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Zaman sözleri Çok teşekkür ederim, ne güzel (:

      Sil
  2. Dulceidanın tarzına bayıldım fotoğrafları da çok güzel çekmişler ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil