27 Ocak 2014

Sevdiğim moda blogları: With Love From Kat


Sevdiğim moda bloglarında bu hafta, Kat Tanita'nın blogu With Love From Kat'i mercek altına alıyoruz. Kat, New York'ta yaşıyor ve tam zamanlı olarak bloggerlık yapıyor. Tasarım mezunu olan blogger, 3 yıldır aralıksız olarak blog yazıyor. Blogunda kişisel stilini gün gün paylaşan Kat, sadece kişisel stilini değil, dekorasyon, yemek ve gezi konularında da paylaşımlar yapıyor. Hazır dekorasyon demişken, kendisinin şahane dekore edilmiş bir evi olduğunu ve bundan sebep, dekorasyon post'larını da takibe almanızı öneririm.


Kat Tanita'nın, feminen ve bazen de bohem etkilerimi gördüğümüz güzel bir stili var.  Lüks markalarla, ulaşılabilir markaları başarıyla birleştirdiği tarzında özellikle aksesuar seçimleri ön plana çıkıyor. Çanta ve ayakkabılarda genellikle lüks markaları seçen blogger, takı seçiminde de oldukça başarılı. Kat Tanita'nın instagram hesabına gitmek için burayı, blogu With Love From Kat'i ziyaret etmek için burayı tıklayabilirsiniz. 


13 yorum:

  1. yahu belki komik gelecek ama bu yabancı moda bloggerlarında takıldıgım en büyük hatta tek şey ayakkabı tercihleri...evet topuklu feminen,evet bacagı güzellştiriyor ama o kışta karda soğukta o topuklularla nasıl dayanıyorlar ? ayak bu bir bayanın ayakları üşürse ciddi saglık sorunları yasayabilir.haksız mıyım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nazlı Ece Biraz iş gibi düşünek lazım sanırım yani modeller nasıl çekim için bazı şeylere katlanıyorlar, bu da öyle. Çekim için her gün belli kıyafetler giyiyorlar, muhtemelen belli bir süreliğine giyip çıkarıyorlardır belki. Bazıları ise cidden bunu hayat tarzı yapmış durumda, İngiltere sokak modasında moda bloggerı olmayan hatunlar da dondurucu soğukta açık ayakkabı+manto kombinasyonuyla dışarıda geziyorlar... Hem bünyeleri sağlam hem de cesurlar (:

      Sil
    2. Bence kesinlikle haklısın. Şık olmak çok önemli ama şık olurken aynı zamanda rahat olunmalı.

      Sil
  2. Merhabalar,

    Sizi takibe aldım anlatım şekliniz çok güzel. Bende bloguma beklerim.
    Sevgiler,

    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Ebru Çok teşekkür ederim güzel yorum ve takip için. Sevgiler...

      Sil
  3. Senin sayende yepyeni bloglar keşfediyoruz emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nil Beğenmene çok sevindim, senin de okuyan gözlerine sağlık (:
      Sevgiler...

      Sil
  4. Yabancı blog takip etmem genellikle ama sayende blogger'lığa olan ilgim arttı.Takip ediyorum ayrıca bloguma beklerim.

    www.bugungiydim.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Miray Takibin için çok teşekkürler Miray. Sevgiler...

      Sil
  5. mükemmel cok teşekkurler bizlerle paylaştıgın için :) www.yeldagaydogan.blogspot.com

    YanıtlaSil