28 Şubat 2014

İkonik çanta: Louis Vuitton Vivienne


Sokak stilinde göze çarpan ve mutlaka hafızalara yer etmiş çantalardan biri o... Louis Vuitton Vivienne, ufak boyutu ancak göze çarpan altın rengi Louis Vuitton logosuyla unutulmayacak çantalar arasında yerini alıyor. Sokak modasında sık görülen Louis Vuitton Vivienne çantaların minimalist hatları ve zarif duruşu şüphesiz bu çantayı günümüzün "it bag"lerinden biri haline getiriyor. Logodan hoşlanmayanlar, isterlerse çantayı logosuz olarak da satın alabiliyorlar.
Miranda Kerr

Bloggerların favorisi olmasının yanı sıra Miranda Kerr'in en fazla görüntülendiği çantalardan biri olma özelliğini de taşıyor. Bir diğer ünlü fanı ise stil ikonu Alexa Chung... Stoklarda bulmanın oldukça zor olduğu çantanın Şubat 2014 için listelenen fiyatı 4150 Dolar. Yaklaşık olarak 9120 Türk lirasına tekabül eden bu ikonik parça, erişilmesi zor fiyatıyla da bir "arzu nesnesi" olarak tanımlanmayı sonuna kadar hak ediyor.

 Alexa Chung

 Fotoğraflar: le-21eme & Pinterest

2 yorum:

  1. LV olupta çirkin olan kullanılamayan şık olmayan bir çanta gösterin bana bana göre yok hepsi birbirinden idialı kullanışlı ve çokkk güzelll________

    YanıtlaSil
  2. her kes logodan memnun gorunuyor :)

    YanıtlaSil