15 Şubat 2014

Kate Middleton: LK Bennett Detroit Notch Elbise


Kate Middleton, 14 Şubat'ta bir okul ziyareti için ortaya çıktı. Ve bu vesileyle 2014'ün ilk yeni elbisesini de giymiş oldu. Evet! Elbise yeni, üstelik kendisinin çok sevdiği markaların başında gelen LK Bennett imzası taşıyor. Mavi tonlarının Düşes'e yakıştığı konusunda sanırım hepimiz hemfikiriz. O da bunun farkında olmalı, bu zamana kadar mavi ve mavinin tonlarında bir çok elbise giydi. Elbiseyle ilgili detaylara bir bakalım...


Elbise yeni sezon ve 225 GBP'lik bir fiyatı var. Bugünkü kurla 820 TL. Yaka kısmının güzelliği dikkat çeken elbisenin uzaktan bakınca ceket giymiş gibi gözükmesi hoş bir detay. Elbisenin LK Bennett deyimiyle "Şnorkel" mavi rengi dışında krem ve mor renkli versiyonları da var. Ben bu mavi tonunu Düşes'e çok yakıştırdım ancak diğer renkleri inceleyince krem rengini çok beğendim. Elbiseyi hazır stoklarda varken incelemek isterseniz, buraya bir tık yapın.

LK Bennett Detroit Notch Collar Fitted Dress

Düşesin yeni elbisesinin dışında koluna taktığı saati de gözüme takılmadı değil. Saat büyük ihtimalle yeni, daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. Saat Cartier marka ve harika bir parça. Cartier'in Ballon Blue serisinden olan saat bence Düşes'in tarzına çok yakışan bir parça olmuş. Ömürlük ve çok değerli bir parça kesinlikle... Saati incelemek isteyenler buraya tıklayabilirsiniz.

Cartier Ballon Bleu de Cartier Stainless Steel Watch

Dikkati çeken bir diğer nokta ise Düşes'in her zaman severek taktığı sarı renkli Kiki McDonough küpenin renksiz bir modelini takması oldu. Daha önce renkli taşlısını görmüştük bu da demek oluyor ki küpeler de yeni (:

Kiki McDonough

Gelelim bildiklerimize... Aslında daha önceleri bir kaç kez kullandığı ancak markasını bilemediğimiz, yani halen UFO olan süet çantasını kullanmış. Mappin & Webb beyaz altın kolyeyi zaten biliyoruz. Ayakkabıları da çok gördük. Düşes, benim hiç mi hiç hoşlanmadığım siyah süet Episode Angel topuklu ayakkabıları giymeyi tercih etmiş. Düşesin bazı ayakkabılarına niye inatla takıldığını anlayabilmiş değilim. LK Bennett Nude Pump bu takıntı sırasında 1 numaraysa, bu süet ayakkabılar da rahatlıkla 2. sıraya yerleşebilir.


Genel olarak baktığımızda, şahane görünüyor yine... Renk müthiş, çok yakışmış, saç ve makyaj da nazarımda pek bir hoş. E bir de yüzünde güller açmış. Etek boyu muntazam ama Kraliçe'nin fikri nedir bilemiyoruz. Neyse ki, eteği kloş değil zira hava da epey rüzgarlıymış (:
Siz nasıl buldunuz Düşes'i?

Fotoğraflar: Daily Mail

5 yorum:

  1. Kate'cigimi her zaman cok begeniyoruz. Elbise cok guzel, tam iste giyilebilecek bir parca; ceket detayi harika.

    Sevgili Gardrop Kedisi, bahane ile soyleyeyim; sayfani cok begenerek takip ediyorum.

    Gokce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gökçe, Kate'in elbisesi konusunda seninle hemfikirim.

      Blog'u beğenmene, beğenerek takip etmene çok sevindim. Çok teşekkür ederim (:

      Sil
  2. yine harika.Zayıfa ne yakışmaz..bir de güzele..

    YanıtlaSil
  3. Bu renk beni öldûrdû. Harika olmus

    YanıtlaSil