10 Nisan 2014

Kate Middleton: Tory Burch Elbise


Kate Middleton, Yeni Zelanda turunun ilk etkinliğine oğlu ve eşi ile birlikte katıldı. Prens George'la aynı zamanlarda doğan minik bebeklerin aileleriyle katıldığı etkinlik oldukça renkli geçmiş görünüyor.  Yeni Zelanda Wellington Hükümet Evi'nde yapılan etkinlikle Prens George ilk resmi kabulünü gerçekleştirmiş oldu. Açık konuşmam gerekirse, Prens George yüzünden ilk etapta Düşes'in ne giydiğini algılamadım bile (:


Fotoğraflardan ve izlediğim görüntülerden çıkardığım sonuçlara göre, Kate anneliğe iyice ısınmış. Minik oğlunu tutuşu, diğer bebeklerle ilgilenişi gibi detaylar insanın dikkatini çekiyor. Annelik Düşes'e gerçekten çok yakışıyor.


Konu bebekten açılmışken, sizleri Prens George'un dadısı ile tanıştırayım. Solda İspanyol dadı Maria Borrallo'yu, Prens George'u göz hapsine almışken görüyorsunuz. Tüm etkinlik boyunca köşede hazır beklemiş...


İşin "Fashion" tarafına dönersek Kate, Tory Burch tasarımı monokrom desenli, kol ve etek ağızları püskül detayı bulunan bir elbise seçmiş. Tory Burch giymesine şaşırdım, zaten bu ilk kez oluyor. Tory Burch markası aslında Kate'in kızkardeşi Pippa Middleton'un favori markalarından...

Tory Burch Paulina

Değişik bir seçimle etkinliğe katılan Düşes, Cartier saati ve Annoushka inci küpeleriyle görüntüsünü tamamlamış. Çok sevdiği süet ayakkabılarını yine giymiş. Elbise sade ve gündelik bir organizasyon için uygun. Ne beğendim, ne beğenmedim... Yaklaşık 1250 TL ederinde olan elbise tükenmiş. Elbiseyi incelemek isterseniz tık tık.


Ben dönüp dolaşıp yine minik Prens'e geliyorum (: O annesinden daha şık! Lacivert-beyaz kombininde, gemi işlemeli Rachel Riley tulumu, beyaz tişörtü ve lacivert ayakkabılarıyla geleceğin şık krallarından olacağını şimdiden anlamak zor değil. Bu sevimliyi fotoğraftan izlemek kesmiyor, şuradan videosunu bir izleyin. Gününüz şenlensin (:

Fotoğraflar: DailyMail

4 yorum: