12 Mayıs 2014

Sevdiğim Moda Blogları: A Little Dash of Darling


Sevdiğim moda bloglarında bu hafta ABD, Arizona'da yaşayan Caitlin Lindquist'in blogu "A Little Dash of Darling"i sizlere tanıtmak istiyorum. Caitlin, Hukuk fakültesi mezunu ve blogunu yazmaya 2012 yılında başlamış. O günden beri tam zamanlı blogger olarak devam eden Caitlin'in rengarenk kombinleri bir çok modasever tarafından fark edilmiş. Onun giydiklerine baktığım zaman moda trendlerini izleyerek feminen ve neşeli bir tarz yarattığını görüyorum.

Caitlin'in gardırobu ünlü tasarımcıların kıyafetlerini ağırlıyor. Chanel, YSL ve Valentino gibi markaları sık sık üzerinde görebileceğimiz bloggerın özellikle ayakkabı seçimleri harika... Eğer renkli giyinmek ya da desenleri kullanmak istiyorsanız Caitlin'in blogundan ziyadesiyle ilham alabilirsiniz. Caitlin'in tarzını sevdiyseniz onu instagram hesabından takip etmek için burayı, blogu "A Little Dash of Darling"i ziyaret etmek içinse burayı tıklayabilirsiniz.


6 yorum:

  1. Ayakkabı seçimi çok güzel.Siyah beyaz Stripes altına pembe çok içacıcı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetik karne Ben de çok beğendim o kombinasyonu. Başarılı (:

      Sil
  2. Hi! Thank you so much for the feature and kind words. I appreciate your support and thank you for following along. :) I hope you have a great day!
    xx
    Caitlin
    A Little Dash of Darling

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Caitlin Hi Caitlin! You are very welcome. You have a great blog and amazing style!
      xx
      Melike

      Sil