26 Mayıs 2014

Sevdiğim moda blogları: Stella Wants to Die

 

Sevdiğim moda blogları köşeinde sanırım en fazla yer verdiğim moda bloggerları İspanyol olanlar... Özellikle yaptığım bir şey değil, ama yine de tarzlarının bize daha yakın geldiğini düşünüyorum. İşte o İspanyol moda bloggerlarından biri de Maria Tilve... Maria aslında hukuk bölümünden mezun olmuş ancak o da çoğu stil bloggerında olduğu gibi okuduğu bölümle ilgili bir işte çalışmıyor. Moda sektöründe çalışan Maria, blogu Stella Wants to Die ile güzel bir başarı yakalamış.


Tarzını "Casual" olarak tanımlayan Maria'nın stilinde zaman zaman bohem şıklığını da görebilmek mümkün. Spor şık kombinleriyle de ilham veren Maria, ulaşılabilir markalarla eforsuz şıklığı yakalamak için hepimize ilham olabilecek bir stil bloggerı. Maria'nın tarzını beğendiyseniz, Facebook hesabından izlemeye almak için burayı, "Stella Wants to Die" adlı blogunu ziyaret etmek için de burayı tıklayabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Dünya bloglarını, tüm trendleri evimize getiriyorsun, yine eline sağlık. İç açıcı pozitif giyim tarzı var Maria niye pesimist bir blog ismi seçmiş acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetik karne Beğenmene sevindim, çok teşekkürler (: Maria hakkında çok fazla bilgi bulamadım, aslında ben de merak ettim blogunun ismini ama araştırmalarımdan bir sonuç alamadım (: Belki "Veronika Ölmek İstiyor" kitabının fanıdır kim bilir?

      Sil