21 Mayıs 2014

Trend: Yırtmaç

 Blonde Salad

Moda trendlerinde maskulenlik ve spor-şık eğilimler baskın gibi gözükse de, feminen trendlerin sayısı da epey fazla. Son derece feminen ve çekici bir detay olan yırtmaçları da 2014 ilkbahar/yaz sezonunun önemli trendleri arasında görüyoruz. Midi ve Maxi eteklerde, elbiselerde dikkat çeken derin yırtmaçlar bu sezonun belki de en feminen trendlerinden biri olmaya aday... Üstelik hemen hemen bütün giyim tarzlarında bu trendin yansımasını görmek mümkün olacak.


Yırtmaçların 2014 senesinde oldukça iddialı olduğunu belirtmek gerek. Derin yırtmaçlar, cömertçe iki bacağı gösteren çift yırtmaçlar, yandan ya da önden bir çok seçeneğin olduğu bir eğilim bizleri bekliyor. Genellikle gece çıkarken tercih edilen derin yırtmaçların, günlük giyime geçtiğini ve sokak modasının bu trendi seve seve sahiplendiğini görüyoruz. 2014 yazında parlayan bu trend, önümüzdeki 2015 kışında da aynı şekilde popüler olmaya devam edecek...

Fotoğraflar: Pinterest


4 yorum:

  1. yırtmaç candır,hiç modası geçmez klasik spor farketmez post harika görseller süper_____

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Beğenmene sevindim Tuğbacım. Sevgiler...

      Sil
  2. Canım harika bir yazı olmuş yine. Bu sezon benim beğendiğim gece elbiseleri hep yırtmaçlı. Harvey Nichols'den sınırsız hediye çekimiz olsun tek dileğim:)

    YanıtlaSil
  3. Geçen sene Angeline Jolie çok tepki toplamıştı ama kadın resmen trende öncellik etti :)

    YanıtlaSil